Επεισόδιο σε ΕΠΑΛ: «Πινγκ – πονγκ» οι μηνύσεις ανάμεσα σε μαθητή και διευθυντή
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μαθητής και διευθυντής ΕΠΑΛ κατέληξαν σε νοσοκομείο και κρατητήριο

Ακόμη ένα περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε σχολείο της Αττικής με μαθητή να καταλήγει στο νοσοκομείο, τον διευθυντή να κρατείται και τους δύο να ανταλλάσσουν μηνύσεις.

Η αυτόπτης μάρτυρας Ελπίδα Τσούκα, διευθύντρια Εργαστηρίων ΕΠΑΛ Αιγάλεω μίλησε για το περιστατικό στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η αυτόπτης μάρτυρας, συνεδρίαζαν οι καθηγητές για την αποβολή 16χρονου μαθητή, λόγω παραβατικής του συμπεριφοράς.

Όταν κάποια στιγμή ο διευθυντής του ΕΠΑΛ και ο εν λόγω μαθητής βρίσκονταν στο προαύλιο, ο μαθητής άρπαξε το κινητό από την τσέπη του διευθυντή και ο διευθυντής τον κυνήγησε για να του το πάρει.

Ο μαθητής κατήγγειλε ότι ο διευθυντής του έκανε κεφαλοκλείδωμα και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον άγρια. Η κ.Τσούκα, αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν έγινε κανένα κεφαλοκλείδωμα.

Ωστόσο, όπως είπε η μάρτυρας, ο μαθητής χτύπησε το χέρι του σε ένα τζάμι και το έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Έτσι, ο μαθητής κατέληξε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο διευθυντής κρατούμενος για επίθεση κατά του μαθητή.

Και οι δύο υπέβαλαν μηνύσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: ΗΠΑ και Ιράν είχαν εποικοδομητικές συνομιλίες - Εντολή για πλήρη παύση του πολέμου
Τραμπ: Διαταγή παύσης των επιχειρήσεων για πέντε μέρες και εντολή για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Τραμπ: ΗΠΑ και Ιράν είχαν εποικοδομητικές συνομιλίες - Εντολή για πλήρη παύση του πολέμου
Μαθητές στον ρόλο του Ερατοσθένη: «Μετρούν» τη Γη από τον Πύργο
Το πείραμα του Ερατοσθένη: Μαθητές «μέτρησαν» τη Γη από τον Πύργο
Το 3ο ΓΕΛ Πύργου συμμετείχε σε διεθνές πείραμα για τη σφαιρικότητα της Γης, συνδέοντας την αρχαία επιστήμη με τη σύγχρονη εκπαίδευση
Το πείραμα του Ερατοσθένη: Μαθητές «μέτρησαν» τη Γη από τον Πύργο