ειδική αγωγή σεμινάριο
μεταφορείς
Με εντολή της Διεύθυνσης του σχολείου υποχρέωσαν τα παιδιά να μεταφέρουν τα θρανία προκειμένου να τα πάρει η μεταφορική

Στο πρόβλημα της συστέγασης σχολείων και της μετεγκατάστασης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Περιστερίου στο 14ο Γυμνάσιο για να «λυθεί» πρόχειρα το πρόβλημα της πλήρους ανάπτυξης του σχολείου, αναφέρεται η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Οι γονείς τονίζουν  ότι σήμερα δεν δίστασαν να βάλουν τους ίδιους τους μαθητές να κάνουν τους μεταφορείς! Με εντολή της Διεύθυνσης του σχολείου υποχρέωσαν τα παιδιά να μεταφέρουν τα θρανία προκειμένου να τα πάρει η μεταφορική! Με την παρέμβαση των γονιών σταμάτησε κάθε τέτοια κίνηση και έδιωξαν την μεταφορική...

Η ανακοίνωση

Σε αναμονή της τοποθέτησης των εκπαιδευτικών έως το τέλος του Σεπτέμβρη για την κάλυψη των κενών από ότι φαίνεται η κυβέρνηση ψάχνει να βρει και άλλους τρόπους εκτός από τις προσλήψεις.

Όπως να συστεγάζουν δύο σχολεία και μετακινούν ένα τρίτο και το κυριότερο χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Από την 1η Σεπτεμβρίου που ανακοινώθηκε η συστέγαση του 14ου Γυμνασίου, του 11ου Λυκείου και η μεταστέγαση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. με πρόταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και αποδοχή του Δήμου Περιστερίου, οι Σύλλογοι Γονέων, η Ένωση Γονέων, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών και η ΕΛΜΕ Περιστερίου. δίνουν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να μην προχωρήσουν αυτές οι αποφάσεις με συνελεύσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τον Δήμο Περιστερίου.

Όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για το στοίβαγμα των μαθητών Γυμνασίου & Λυκείου για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν το «κοινωνικό τους πρόσωπο» απέναντι στους μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ..

Με την ίδια αναλγησία που διακρίνει τις Κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια και με μηδενικές προδιαγραφές προκρίθηκε και αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. στο 14ο Γυμνάσιο για να «λυθεί» πρόχειρα το πρόβλημα της πλήρους ανάπτυξης του σχολείου, το οποίο χρειάζεται πλέον περισσότερες από 25 εννεαμελής αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, χώρους συμβουλευτικής, τουαλέτες ΑΜΕΑ, ράμπες προσβασιμότητας, αίθουσα νοσηλείας κατάλληλα στελεχωμένη, κλπ..

Σήμερα δεν δίστασαν να βάλουν τους ίδιους τους μαθητές να κάνουν τους μεταφορείς!!! Με εντολή της Διεύθυνσης του σχολείου υποχρέωσαν τα παιδιά να μεταφέρουν τα θρανία προκειμένου να τα πάρει η μεταφορική!!!

Με την παρέμβαση των γονιών σταμάτησε κάθε τέτοια κίνηση και έδιωξαν την μεταφορική!!!

Η συλλογική και οργανωμένη παρέμβαση έχει αποτέλεσμα.

Το θετικό αποτέλεσμα της πολύμορφης προσπάθειας των γονιών του 9ου Δημοτικού Αιγάλεω & της Ένωσης Αιγάλεω μας γεμίζει αισιοδοξία και παραδειγματιζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα μέσα στα σχολεία.

Στηρίζουμε τα αιτήματα των Συλλόγων Γονέων του 14ου Γυμνασίου, του 11ου Λυκείου, του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και της Ένωσης Γονέων Περιστερίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Προσωπικός βοηθός: Άνοιξε η πλατφόρμα- Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
Η αποζημίωση του Προσωπικού Βοηθού ανέρχεται σε έξι ευρώ μεικτά ανά ώρα παροχής προσωπικής βοήθειας. Στην περίπτωση παροχής προσωπικής βοήθειας σε...
Προσωπικός βοηθός: Άνοιξε η πλατφόρμα- Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
DYPA OAED EPIDOMA
Voucher Ανέργων - Επίδομα 1000€: Τι να κάνετε εάν δεν βρίσκετε φορέα κατάρτισης
Ανοικτές θέσεις στο ΕΚΕΚ Αθηνά για το Voucher ανέργων με επίδομα έως 1000 ευρώ - Πραγματοποιήστε την επιλογή του στο Voucher.gov.gr
Voucher Ανέργων - Επίδομα 1000€: Τι να κάνετε εάν δεν βρίσκετε φορέα κατάρτισης