Οικογένεια εκπαιδευτικού ζητά βοήθεια: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για το παιδί
«Η οικογένεια του εκπαιδευτικού έχει εξαντληθεί σωματικά, ψυχικά και οικονομικά»

Εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί του και τα έξοδα έχουν γίνει υπέρογκα, σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Κέρκυρας.

«Η οικογένεια έχει εξαντληθεί σωματικά, ψυχικά και οικονομικά και χρειάζεται τη βοήθεια όσων μπορούν να συμπαρασταθούν», όπως αναφέρει.

Η ΕΛΜΕ παρακαλεί τους διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, να συμβάλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Όσοι συνάδελφοι ή και σωματεία, επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα απευθείας στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί γι’ αυτό το σκοπό.

Η έκκληση των εκπαιδευτικών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέκρυρας;  

Επειδή συνεχίζει και υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί του και τα έξοδα έχουν γίνει υπέρογκα (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της ΕΛΜΕ) απαιτείται άμεση έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Η οικογένεια έχει εξαντληθεί σωματικά, ψυχικά και οικονομικά και χρειάζεται τη βοήθεια όσων μπορούν να συμπαρασταθούν!

Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, όπως έχουν κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, να συμβάλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Όσοι συνάδελφοι ή και σωματεία, επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα απευθείας στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί γι’ αυτό το σκοπό.

ΙΒΑΝ GR2301715820006582151243186

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν ανά σχολείο (από τους διευθυντές ή άλλο συνάδελφο) να παραδίδονται στα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

workshop
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων Δημοσίων Υπαλλήλων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση Ι της πρόσκλησης «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»