Σήμανση ΕΣΠΑ στο Πιστοποιητικό Πληροφορικής αν χορηγείται από Πράξη Επιχειρησιακού Προγράμματος

Σήμανση ΕΣΠΑ θα μπαίνει στο Πιστοποιητικό Πληροφορικής αν χορηγείται από Πράξη Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ, όπως αναφέρει νέα τροποποίηση της υπουργικής απόφασης “Καθορισμός τύπου πιστοποιητικού και βεβαίωσης επιτυχίας για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.)” που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ΦΕΚ.

Η απόφαση

Με την υπ. αριθμ. πρωτ. 106413/Α5 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 4671/5-9-2022, τροποποιείται η υπό στοιχεία 73014/Α5/ 14-06-2022 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων “Καθορισμός τύπου πιστοποιητικού και βεβαίωσης επιτυχίας για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.)” (Β’ 3057).

Συγκεκριμένα σε περίπτωση που το πιστοποιητικό και η βεβαίωση επιτυχίας χορηγούνται στο πλαίσιο υλοποίησης Πράξης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο δημοσιότητας της Πράξης αυτής, υποχρεωτικά προστίθενται στους τύπους του πιστοποιητικού και της βεβαίωσης επιτυχίας, οι απαραίτητες σημάνσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες της αρμόδιας Υπηρεσίας της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 Για την Απόφαση ελήφθη υπόψη μεταξύ άλλων και η από 15-06-2022 και 16-06-2022 ηλεκτρονική αλληλογραφία της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υ.ΠΑΙ.Θ., Τομέα Παιδείας-Μονάδα Β1, σχετικά με την πάγια χρήση λογότυπων σε κάθε έγγραφο που αφορά συγχρηματοδοτούμενες Πράξεις ΕΣΠΑ στο πλαίσιο δημοσιότητας αυτών σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό (ΕΕ) και Εκτελεστικό Κανονισμό (ΕΕ).

Η τροποποίηση της απόφασης

Η υπό στοιχεία 73014/Α5/14-06-2022 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Καθορισμός τύπου πιστοποιητικού και βεβαίωσης επιτυχίας για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Πληροφορικής (Κ.Π.Π.)» (Β’ 3057) τροποποιείται ως εξής: Στο τέλος του αποφασιστικού μέρους της ανωτέρω απόφασης προστίθεται εδάφιο ως εξής:

Σε περίπτωση που το πιστοποιητικό και η βεβαίωση επιτυχίας χορηγούνται στο πλαίσιο υλοποίησης Πράξης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο δημοσιότητας της Πράξης αυτής, σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα Κανονισμό (ΕΕ) και Εκτελεστικό Κανονισμό (ΕΕ), υποχρεωτικά προστίθενται στους ανωτέρω τύπους του πιστοποιητικού και της βεβαίωσης επιτυχίας οι απαραίτητες σημάνσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

σχετικά άρθρα

cancer_0.jpg
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
«Οι συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια του συνεδρίου ανέδειξαν ότι η μάχη ενάντια στον καρκίνο προχωράει νικηφόρα και έχουμε πλέον στη φαρέτρα μας...
Σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο: Τα επόμενα χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος και δεν θα σκοτώνει
kibotos-tou-kosmoy
Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου για την Κιβωτό- «Ζω μια κόλαση- Πάρτε με από δω»
Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί...
Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου- «Ζω μια κόλαση»