Μετά το μπαράζ διαμαρτυριών για λάθη και παραλείψεις στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022 για το νέο πίνακα προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή το ΑΣΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΣΕΠ αναφορικά με τα λάθη στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022 για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Αυγούστου. 

Όπως αναφέρει το ΑΣΕΠ στην ανακοίνωσή του, αναφορικά με τα λάθη που έγιναν στην μοριοδότηση των εκπαιδευτικών, ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022.

Οι διευκρινίσεις αναμένονται το αργότερο έως την Τρίτη 2 Αυγούστου, όπου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος, το ΑΣΕΠ θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.

Υπενθυμίζεται πως το alfavita.gr , έλαβε πλήθος μηνυμάτων από εκπαιδευτικούς που διαπίστωσαν λάθη στους προσωρινούς πίνακες της ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις των αναπληρωτών που αφορά την προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ  και οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στον ΑΣΕΠ να προχωρήσει σε ορθή επανάληψη των πινάκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στους πίνακες δεν περιλαμβάνεται η προσμέτρηση των δεύτερων μεταπτυχιακών σε κανένα υποψήφιο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΕΑ/2022 

Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022. Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται το αργότερο αύριο), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.

Οι διαμαρτυρίες για λάθη στους πίνακες

 

Λάθη στους προσωρινούς πίνακες της ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις των αναπληρωτών που αφορά την προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ διαπίστωσαν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στον ΑΣΕΠ να προχωρήσει σε ορθή επανάληψη των πινάκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στους πίνακες δεν περιλαμβάνεται η προσμέτρηση των δεύτερων μεταπτυχιακών σε κανένα υποψήφιο.

Ακολουθούν ενδεικτικά διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών στην ιστοσελίδα alfavita.gr:

Καλησπέρα,

Όπως διαπίστωσα υπάρχουν λάθη στους προσωρινούς πίνακες 3ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ. Ένα εκ των οποίων είναι πως δεν έχει προσμετρηθεί το δεύτερο μεταπτυχιακό σε κανέναν υποψήφιο.

Παρακαλώ δημοσιεύστε το και ενημερώστε και τον ΑΣΕΠ προς ορθή επανάληψη των πινάκων.

***

Γεια σας, λέγομαι ... και είμαι Νηπιαγωγός. Ενδεχομένως έχει γίνει λάθος και με εμένα στον πίνακα των προσωρινών αποτελεσμάτων καθώς κατέθεσα το μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή (βεβαίωση αυτού για την ακρίβεια) από το ΕΑΠ αλλά το όνομα μου δεν είναι πουθενά ούτε καν στους Απορριπτέους. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Επίσης εγώ να κάνω καλού κακού ένσταση για να είμαι σίγουρη ότι θα το διορθώσουν; Τι πιστεύετε; Σας ευχαριστώ πολύ!!

***

Καλησπερα σας! Ούτε σε μένα,ως ΠΕ02 έχει προσμετρηθεί το δεύτερο μεταπτυχιακο στους προσωρινους πινακες Ειδικής Αγωγης εξαιτίας λαθών του ΑΣΕΠ. Το δεύτερο μεταπτυχιακο μου είναι κανονικα περασμένο και επικυρωμένο στον ΟΠΣΥΔ. Επισης, στην αίτηση του ΑΣΕΠ έχω δηλώσει, ότι κατέχω 2 μεταπτυχιακά.Το αποτέλεσμα είναι να χάνω 8 μορια και να βρίσκονται  πιο πάνω στον πίνακα από εμένα αλλες /άλλοι συνάδελφοι με λιγότερα μορια! 

Κάνω έκκληση για άμεση διόρθωση του λανθασμένου πίνακα και εκ νέου ανακοινοποίηση του ορθού!

Σας ευχαριστώ!

***

Θα πρέπει να υπάρξει ανακοινοποίηση στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ο κύριος πίνακας των ΠΕ 88.05 (έδωσαν 2 φορές τον επικουρικό!!!).

Παρακαλώ για τη δημοσιοποίηση του ζητήματος.

***

Ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την παιδαγωγική επαρκεια κάποιοι εκπαιδευτικοί ΠΕ 60 και 70!!! Ενώ μας δίνεται παιδαγωγική επαρκεια αυτόματα από το ίδιο το πτυχίο , σε κάποιους δεν φαίνεται στους πίνακες με αποτέλεσμα να είμαστε στο τέλος αν και έχουμε πολύ περισσότερα μόρια…. Στον Οπσυδ φαίνεται κανονικά αλλά στους πινακες όχι!! Παρακαλούμε αν μπορείτε βοηθήστε με μια αναφορά σας , προκειμένου  να λυθεί το πρόβλημα μας και να μην χάσουμε μια χρόνια ακόμα… έχουμε οικογένειες και κατανοείτε το άγχος μας!!! Σας ευχαριστώ  πολύ!!!!!

***

Σχετικα με το αρθρο που ανεβηκε στην ιστοσελιδα σας για την ανακοινωση του ΑΣΕΠ ως προς το δευτερο μεταπτυχιακο και την πιθανη ανακοινωση νεων πινακων ως προς το κριτηριο αυτο (και μονο) ειναι αδικο. Καλο ειναι να διορθωθουν λαθη σε ολα τα σημεια και οχι επιλεκτικα. Για παραδειγμα υπαρχουν αρκετα λαθη και στις προυπηρεσιες. Υπαρχουν λαθη ακομα στην καταταξη βαση συνολικων μοριων. Σας παρακαλω θερμα αν θελετε και εσεις να αναφερθειτε σε αυτα και στην ολιστικη επιλυση των ζητηματων και οχι επιλεκτικα.

***

Απιστευτο, αλλα ξεχασαν να περασουν ολοκληρο πινακα στους γεωπονους ΠΕ88.01 με αυτους που κατεχουν είμαστε ειδικης αγωγης. Αντι αυτου περασαν τον επικουρικο πινακα ως κυριο. 

Μάλλον κατι εξαιρετικα στραβα συμβαινει στο υπουργειο και το ασεπ, προφανως με τεραστιες ευθυνες. Τετοια λαθη δεν γινοταν ποτε. Καθε χρονια και χειροτερα !!!

***

Δυστυχώς τα μοναδικά λάθη που έχουν γίνει δεν είναι τα δεύτερα μεταπτυχιακά. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν απορριφθεί και βρίσκονται στους απορριφθεντες χωρίς λόγοι που επικαλείται ο ΑΣΕΠ να ισχύουν. Προσωπικά με έχουν απορρίψει γιατί δεν βρίσκουν λόγους σύμφωνα με την προκήρυξη να είμαι σε κάποιον από τους πίνακες της ειδικής αγωγής. Γιατί και στην αίτησή μου έχω βάλει τον αντίστοιχο κωδικό για τον κύριο πίνακα που αφορά την 50μηνη  προϋπηρεσία στην ΕΑΕ και αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που που υπάρχουν στον οπσυδ. Μήπως από το υπουργείο Παιδείας δεν έχουν στείλει και τα στοιχεία της προϋπηρεσίας???? Πρόκειται για στοιχεία τα οποία έχουν συμπληρωθεί στην πλατφόρμα όχι από μας αλλά κατευθείαν από το υπουργείο.

***

Καλησπέρα, όσον αφορά τα λάθη στους πίνακες , ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ανήκω στη κατηγορία ΠΕ 02 και το όνομα μου δεν είναι ούτε στους πίνακες ούτε βρήκα τον κωδικό μου στους απορριφθέντες! Επίσης σημειώνω ότι δε πρόσθεσα κάποιο νέο προσόν στους καινούργιους πίνακες  και έχω πληρώσει το παράβολο κανονικά , οπότε καταλαβαίνετε την έκπληξη μου και όχι μόνο,  όταν δε βρήκα το όνομα μου πουθενά. 

***

Και μεταπτυχιακο ειδικής στο Λευκωσία Πατρών και σεμινάριο κανονικα και τα δύο στον οπσυδ και στους....απορριπτεους!

***

Δεν μου προσμετρήθηκαν τα δύο μου παιδιά ενώ η μόνη μεταβολή που έκανα στον ΟΠΣΥΔ ήταν η προσθήκη σεμιναρίου ειδικής αγωγής. Στα κοινωνικα κριτήρια φαινόταν τα παιδιά με τις ορθές ημερομηνίες γέννησης. Που να φανταστώ ότι τα εμφάνιζαν ως μη επικυρωμένα!! Την ίδια στιγμή στη 2ΓΕ/2019 είχαν προσμετρηθει κανονικά! Έστειλα άμεσα στον οπσυδ και μου είπαν ότι αρμόδιο είναι το ΑΣΕΠ.

***

Είμαι Γυμναστής και πέρα από συναδέλφους που ακούω ότι δεν τους προσμετρήθηκαν τα μεταπτυχιακά, δεν έχει προσμετρηθεί ούτε η ειδικότητα στα μόρια.

***

«Εκδοθηκαν οι προσωρινοί πίνακες από το ΑΣΕΠ και για ακόμα μια φορά έχουμε ΛΑΘΗ! Δεν υπάρχει η στήλη με το 2ο μεταπτυχιακό καθόλου! Ετσι χανουμε 8 μορια!

Τραγικό ακόμα να παίζουν με την ψυχολογία μας!

Να βγάλουν άμεσα ορθή επανάληψη των πινάκων».

***

«Καλησπέρα,

Μόλις διαπίστωσα ότι στους προσωρινούς πίνακες 3ΕΑ/2022 δεν έχουν περάσει το 2ο μεταπτυχιακό μου ενώ στον ΟΠΣΥΔ φαίνεται κανονικά.

Διαβάζω ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους συναδέλφους...»

01.jpg

Ενστάσεις έως και τις 11 Αυγούστου

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΑΣΕΠ εξέδωσε τους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης (Β΄ και επικουρικός) και απορριπτέων της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορούν τις προσλήψεις εκπαιδευτικών και τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.).

Πιο συγκεκριμένα, εκδόθηκα σήμερα τα αποτελέσματα των (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ), κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60/ΠΕ61, ΠΕ70/ΠΕ71, ΠΕ78, ΠΕ79.01, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87 (ΠΕ87.01, ΠΕ87.02, ΠΕ87.03, ΠΕ87.04, ΠΕ87.05, ΠΕ87.06, ΠΕ87.07, ΠΕ87.08, ΠΕ87.09, ΠΕ87.10), ΠΕ88 (ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04, ΠΕ88.05), ΠΕ89 (ΠΕ89.01, ΠΕ89.02), ΠΕ90 και ΠΕ91 (ΠΕ91.01, ΠΕ91.02).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από τις 2 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 έως και τις 11 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης (www.asep.gr– Ενημερωτική Πύλη → Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης → Ηλεκτρονική Ένσταση).

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

lekkas.jpg
Λέκκας για τα 5 Ρίχτερ: Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε σμηνοσειρά
Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε έντονα αισθητός στην Αττική, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι τον ένιωσαν ακόμα και στη Μύκονο!
Λέκκας για τα 5 Ρίχτερ: Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε σμηνοσειρά
Πρόσφυγες από την Ουκρανία
Πολωνία: Θα χρεώνει Ουκρανούς πρόσφυγες για στέγαση και σίτιση που τους παρέχει το κράτος
Η Πολωνία ξεκινά να χρεώνει Ουκρανούς πρόσφυγες για στέγαση και σίτιση που τους παρέχει το κράτος
Πολωνία: Θα χρεώνει Ουκρανούς πρόσφυγες για στέγαση και σίτιση που τους παρέχει το κράτος
simvoulioepikrateias.jpg
Υπουργείο Εσωτερικών: Διευκρινήσεις για τη μισθολογική εξέλιξη υπαλλήλων
Οι γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων - Aναλυτικά η εγκύκλιος
Υπουργείο Εσωτερικών: Διευκρινήσεις για τη μισθολογική εξέλιξη υπαλλήλων