Προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή-3ΕΑ/2022: Διαμαρτυρίες για λάθη στους πίνακες
Ενημερώθηκε το ΑΣΕΠ για τα λάθη στους προσωρινούς πίνακες της ειδικής αγωγής στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022

Λάθη στους προσωρινούς πίνακες της ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις των αναπληρωτών που αφορά την προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ διαπίστωσαν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στον ΑΣΕΠ να προχωρήσει σε ορθή επανάληψη των πινάκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στους πίνακες δεν περιλαμβάνεται η προσμέτρηση των δεύτερων μεταπτυχιακών σε κανένα υποψήφιο.

Ο Πρόεδρος του Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής ενημέρωσε πριν από λίγο για τα εξής:

«Επικοινωνήσαμε με τον ΑΣΕΠ για τα λάθη στους προσωρινούς πίνακες. Έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκαν από την πλευρά τους τα λάθη. Σε μια ώρα θα έχουμε εκ νέου επικοινωνία και θα υπάρξει ενημέρωση».

Ακολουθούν ενδεικτικά διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών στην ιστοσελίδα μας:

Καλησπέρα,

Όπως διαπίστωσα υπάρχουν λάθη στους προσωρινούς πίνακες 3ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ. Ένα εκ των οποίων είναι πως δεν έχει προσμετρηθεί το δεύτερο μεταπτυχιακό σε κανέναν υποψήφιο.

Παρακαλώ δημοσιεύστε το και ενημερώστε και τον ΑΣΕΠ προς ορθή επανάληψη των πινάκων.

***

Απιστευτο, αλλα ξεχασαν να περασουν ολοκληρο πινακα στους γεωπονους ΠΕ88.01 με αυτους που κατεχουν είμαστε ειδικης αγωγης. Αντι αυτου περασαν τον επικουρικο πινακα ως κυριο. 

Μάλλον κατι εξαιρετικα στραβα συμβαινει στο υπουργειο και το ασεπ, προφανως με τεραστιες ευθυνες. Τετοια λαθη δεν γινοταν ποτε. Καθε χρονια και χειροτερα !!!

***

Δυστυχώς τα μοναδικά λάθη που έχουν γίνει δεν είναι τα δεύτερα μεταπτυχιακά. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν απορριφθεί και βρίσκονται στους απορριφθεντες χωρίς λόγοι που επικαλείται ο ΑΣΕΠ να ισχύουν. Προσωπικά με έχουν απορρίψει γιατί δεν βρίσκουν λόγους σύμφωνα με την προκήρυξη να είμαι σε κάποιον από τους πίνακες της ειδικής αγωγής. Γιατί και στην αίτησή μου έχω βάλει τον αντίστοιχο κωδικό για τον κύριο πίνακα που αφορά την 50μηνη  προϋπηρεσία στην ΕΑΕ και αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που που υπάρχουν στον οπσυδ. Μήπως από το υπουργείο Παιδείας δεν έχουν στείλει και τα στοιχεία της προϋπηρεσίας???? Πρόκειται για στοιχεία τα οποία έχουν συμπληρωθεί στην πλατφόρμα όχι από μας αλλά κατευθείαν από το υπουργείο.

***

Καλησπέρα, όσον αφορά τα λάθη στους πίνακες , ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ανήκω στη κατηγορία ΠΕ 02 και το όνομα μου δεν είναι ούτε στους πίνακες ούτε βρήκα τον κωδικό μου στους απορριφθέντες! Επίσης σημειώνω ότι δε πρόσθεσα κάποιο νέο προσόν στους καινούργιους πίνακες  και έχω πληρώσει το παράβολο κανονικά , οπότε καταλαβαίνετε την έκπληξη μου και όχι μόνο,  όταν δε βρήκα το όνομα μου πουθενά. 

***

Και μεταπτυχιακο ειδικής στο Λευκωσία Πατρών και σεμινάριο κανονικα και τα δύο στον οπσυδ και στους....απορριπτεους!

***

Δεν μου προσμετρήθηκαν τα δύο μου παιδιά ενώ η μόνη μεταβολή που έκανα στον ΟΠΣΥΔ ήταν η προσθήκη σεμιναρίου ειδικής αγωγής. Στα κοινωνικα κριτήρια φαινόταν τα παιδιά με τις ορθές ημερομηνίες γέννησης. Που να φανταστώ ότι τα εμφάνιζαν ως μη επικυρωμένα!! Την ίδια στιγμή στη 2ΓΕ/2019 είχαν προσμετρηθει κανονικά! Έστειλα άμεσα στον οπσυδ και μου είπαν ότι αρμόδιο είναι το ΑΣΕΠ.

***

Είμαι Γυμναστής και πέρα από συναδέλφους που ακούω ότι δεν τους προσμετρήθηκαν τα μεταπτυχιακά, δεν έχει προσμετρηθεί ούτε η ειδικότητα στα μόρια.

***

«Εκδοθηκαν οι προσωρινοί πίνακες από το ΑΣΕΠ και για ακόμα μια φορά έχουμε ΛΑΘΗ! Δεν υπάρχει η στήλη με το 2ο μεταπτυχιακό καθόλου! Ετσι χανουμε 8 μορια!

Τραγικό ακόμα να παίζουν με την ψυχολογία μας!

Να βγάλουν άμεσα ορθή επανάληψη των πινάκων».

***

«Καλησπέρα,

Μόλις διαπίστωσα ότι στους προσωρινούς πίνακες 3ΕΑ/2022 δεν έχουν περάσει το 2ο μεταπτυχιακό μου ενώ στον ΟΠΣΥΔ φαίνεται κανονικά.

Διαβάζω ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους συναδέλφους...»

01.jpg

Ενστάσεις έως και τις 11 Αυγούστου

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΑΣΕΠ εξέδωσε τους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης (Β΄ και επικουρικός) και απορριπτέων της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορούν τις προσλήψεις εκπαιδευτικών και τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.).

Πιο συγκεκριμένα, εκδόθηκα σήμερα τα αποτελέσματα των (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ), κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ60/ΠΕ61, ΠΕ70/ΠΕ71, ΠΕ78, ΠΕ79.01, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87 (ΠΕ87.01, ΠΕ87.02, ΠΕ87.03, ΠΕ87.04, ΠΕ87.05, ΠΕ87.06, ΠΕ87.07, ΠΕ87.08, ΠΕ87.09, ΠΕ87.10), ΠΕ88 (ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04, ΠΕ88.05), ΠΕ89 (ΠΕ89.01, ΠΕ89.02), ΠΕ90 και ΠΕ91 (ΠΕ91.01, ΠΕ91.02).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από τις 2 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 έως και τις 11 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης (www.asep.gr– Ενημερωτική Πύλη → Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης → Ηλεκτρονική Ένσταση).

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;