ασεπ προσλήψεις εκπαιδευτικών
Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ για τα λάθη στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΣΕΠ αναφορικά με τα λάθη στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022 για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Αυγούστου. 

Όπως αναφέρει το ΑΣΕΠ στην ανακοίνωσή του, αναφορικά με τα λάθη που έγιναν στην μοριοδότηση των εκπαιδευτικών, ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022.

Οι διευκρινίσεις αναμένονται το αργότερο έως την Τρίτη 2 Αυγούστου, όπου θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος, το ΑΣΕΠ θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.

Υπενθυμίζεται πως το alfavita.gr , έλαβε πλήθος μηνυμάτων από εκπαιδευτικούς που διαπίστωσαν λάθη στους προσωρινούς πίνακες της ειδικής αγωγής για τις προσλήψεις των αναπληρωτών που αφορά την προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ  και οι οποίοι απευθύνουν έκκληση στον ΑΣΕΠ να προχωρήσει σε ορθή επανάληψη των πινάκων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν, στους πίνακες δεν περιλαμβάνεται η προσμέτρηση των δεύτερων μεταπτυχιακών σε κανένα υποψήφιο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΕΑ/2022 

Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022. Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται το αργότερο αύριο), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis-2015-ptosi-1.jpg
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Η ενίσχυση των πολυτεχνικών και οικονομικών σπουδών δείχνει τη στροφή προς πιο εφαρμοστικά και επαγγελματικά αντικείμενα, ενώ η πτώση σε παραδοσιακά...
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών
Πανελλήνιες εξετάσεις: Το παιδί δεν χρειάζεται έναν «σκηνοθέτη» της ζωής του. Χρειάζεται έναν συνοδοιπόρο.
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών