Αρχιτεκτονική ΑΠΘ: Για την εξέταση θα χρειαστείτε πάσο, στυλό και…βάρκα
Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών από ότι μαρτυρούν οι εικόνες συνεχίστηκαν και στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει

Μας έχουν τριβελίσει το μυαλό με το πόσο αναγκαία είναι η δημιουργία βιβλιοθήκης στο ΑΠΘ και η συνεχής παρουσία αστυνομίας, οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι που δε δίνουν δεκάρα για την υποχρηματοδότηση των ΑΕΙ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και από...πλημμύρες.

Τα χάλια που προκάλεσαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει, αποκαλύπτιυν οι φωτογραφίες και το κείμενο που απέστειλαν στον Τύπο εκπρόσωποι της Πανσπουδαστικής.

Οπως τονίζουν, «έτσι μοιάζει το πανεπιστήμιο που λαμβάνει χρηματοδότηση με βάση την αξιολόγηση. Οι επιχειρήσεις βγάζουν κέρδη στα εργαστήρια του πολυτεχνείου και οι αρχιτέκτονες φοιτητές μαζί με τα εκατοντάδες ευρώ που δίνουν για αναλώσιμα, μακέτες και απαραίτητα υλικά ας έπαιρναν και …ομπρέλα!»

Η ανακοίνωση 

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών από ότι μαρτυρούν οι εικόνες συνεχίστηκαν και στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει!

Αν κάποιος ψάχνει αποδείξεις των συνεπειών των αντιεκπαιδευτικών αναδιαρθρώσεων των κυβερνήσεων, της χρόνιας υποχρηματοδότησης και υποστελεχωσης των σχολων φτάνει να δει σε τι κατάσταση είναι η πτέρυγα της αρχιτεκτονικής μια βροχερή μέρα του Ιούνη!

1.jpg

Έτσι μοιάζει το πανεπιστήμιο που λαμβάνει χρηματοδότηση με βάση την αξιολόγηση. Οι επιχειρήσεις βγάζουν κέρδη στα εργαστήρια του πολυτεχνείου και οι αρχιτέκτονες φοιτητές μαζί με τα εκατοντάδες ευρώ που δίνουν για αναλώσιμα, μακέτες και απαραίτητα υλικά ας έπαιρναν και …ομπρέλα! Ως εδώ!

Όσο για τους υποστηρικτές της πολιτικής που χτυπά τις σπουδές μας, από την μια έχουμε τη κυβερνητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που με σθένος υποστηρίζει όλες τις αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις και από την άλλη τα ΕΑΑΚ που δεν βγάζουν κιχ για την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης του Τμήματος, της βελτίωσης των υποδομών, όλων των εγκαταστάσεων της Πολυτεχνικής βάζοντας έτσι πλάτη σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.

2.jpg

Το πανεπιστήμιο της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, το πανεπιστήμιο ΑΕ μυρίζει μούχλα και το απορρίπτουμε! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους σπουδών, αναβάθμιση των υποδομών, του εργαστηριακού εξοπλισμού, προσλήψεις καθηγητών! Δυναμώνουμε τον σύλλογο μας, δυναμώνουμε τη διεκδίκηση!

Εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κ. Σ. Στην Αρχιτεκτονική ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα