Ειδική αγωγή: Απορρίφθηκαν μετατάξεις-αποσπάσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ λόγω μεγάλων αναγκών!
Δεν εγκρίθηκαν μετατάξεις και αποσπάσεις μελών ΕΕ-ΕΒΠ - Το έγγραφο με τα όλα τα ονόματα

Το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην απόφαση να μην εγκριθεί η αποδέσμευση, από την άσκηση των καθηκόντων τους, μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) - Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), προκειμένου να μεταταχθούν σε υπηρεσίες ή/και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στα πλαίσια του Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2022 λόγω των μεγάλων αναγκών της ειδικής αγωγής σε απασχόληση μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Επίσης δεν εγκρίνεται η αποδέσμευση, από την άσκηση των καθηκόντων τους, μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), προκειμένου να μεταταχθούν σε υπηρεσίες ή/και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στα πλαίσια του Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2022 λόγω της υποχρέωσης υπηρέτησης στην ΕΑΕ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών.

Τέλος δεν εγκρίνεται η αποδέσμευση, από την άσκηση των καθηκόντων ενός μέλους Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), προκειμένου να αποσπαστεί σε υπηρεσία/φορέα του Ελληνικού Δημοσίου μέσω Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στα πλαίσια του Α΄ Κύκλου Κινητικότητας 2022 λόγω της υποχρέωσης της περ. α, παρ. 5, άρθρο 62 του ν. 4589/2019.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα με τα ονόματα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kasselakis-stefanos
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»
«Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην...
Κασσελάκης: «Να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»