Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα οργανικά κενά όλων των κλάδων όπως προκύπτουν από την εγκύκλιο των μετατάξεων

Τα οργανικά κενά όλων των κλάδων όπως προκύπτουν από την εγκύκλιο των μετατάξεων θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι εκπαιδευτικοί στους πίνακες που έχει επεξεργαστεί το e-wall.net και ο εκπαιδευτικός Τάσιος Ιωάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δουν στους πίνακες τον αριθμό των οργανικών θέσεων ανά κλάδο και τι ποσοστό «πιάνουν» επί του συνόλου των διορισμών.

Ο συνολικός αριθμός των οργανικών θέσεων ανέρχεται σε 10.528.

 

statistika_metataxeis 1

 

statistika_metataxeis 2

 

statistika_metataxeis 3

 

Δείτε αναλυτικά τα οργανικά κενά ανά περιοχή εδώ 

Οι αιτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί και οι ΕΕΠ-ΕΒΠ είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μετάταξης από την Τρίτη 17/5 και έως και 26-05-2022.

Το Υπουργείο Παιδείας είχε δημοσιοποιήσει την εγκύκλιο- πρόσκληση για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΕΠ-ΕΒΠ σε άλλους εκπαιδευτικούς κλάδους και σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., καθώς και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Δ.Ε. για το σχολικό έτος 2022-2023.

Στην εγκύκλιο περιλαμβάνονταν και οι πίνακες με τα οργανικά κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και περιοχή, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: 16χρονη δάγκωσε τη μητέρα συμμαθήτριάς της γιατί της έκανε παρατήρηση
Αγρίνιο: 16χρονη μαθήτρια δάγκωσε τη μητέρα συμμαθήτριάς της γιατί της έκανε παρατήρηση
Πρωτοφανές επεισόδιο σε ΕΠΑΛ, η μαθήτρια φέρεται να παρενοχλούσε τη συμμαθήτριά της επί δύο μήνες στο σχολείο
Αγρίνιο: 16χρονη μαθήτρια δάγκωσε τη μητέρα συμμαθήτριάς της γιατί της έκανε παρατήρηση