Αποπλάνηση στο internet: Πώς θα προστατέψουμε τα παιδιά
Δεν ήταν η πρώτη καταγγελία

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία που έγινε από γονείς που κατηγορούν δασκάλα του παιδικού σταθμού Κρηνίδων στην Καβάλα ότι προέβη σε σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού τους.

Οι γονείς αρχικά κατήγγειλαν το περιστατικό στη διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ, ενώ ταυτόχρονα κατατέθηκε και καταγγελία στην εισαγγελία.

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την ΕΔΕ που πραγματοποίησε, απομάκρυνε την δασκάλα από την εργασία της στον παιδικό σταθμό Κρηνίδων μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, σύμφωνα με το kavalapoint.gr.

Κατέθεσε και το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει οι καταθέσεις, με τελευταία την κατάθεση του ίδιου του παιδιού.

Δεν ήταν η πρώτη καταγγελία

Πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η καταγγελία εκείνη δεν φαίνεται να ενεργοποίησε κάποια εισαγγελική έρευνα, με την δασκάλα να παραμένει στη θέση της μέχρι να έρθει η πρόσφατη νέα καταγγελία και να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι γονείς

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς που αναμένουν την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Βιολάντα: Έρευνες παγώνουν λόγω κινδύνου νέας έκρηξης – Προπάνιο συσσωρεύτηκε σε επικίνδυνα επίπεδα κάτω από το έδαφος
Βιολάντα: Σταματούν οι έρευνες υπό τον φόβο νέας έκρηξη – Το προπάνιο εισχώρησε 25 μέτρα κάτω από το έδαφος
Βιολάντα: Έρευνες παγώνουν λόγω κινδύνου νέας έκρηξης – Προπάνιο συσσωρεύτηκε σε επικίνδυνα επίπεδα κάτω από το έδαφος