ειδικη αγωγή
ipourgeio_paideias
Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας ο Δ. Ντανάς

Ο Δημήτρης Ντανάς, μόνιμος υπάλληλο του υπουργείου Εσωτερικών κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικής Οργάνωσης με βαθμό Α ́, τοποθετείται ,με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως,  στη θέση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τριετή θητεία.

Αναλυτικότερα, με την Απόφαση υπ. αρ. πρωτ. 64157/Γ2/30–5-2022, ο προαναφερόμενος υπάλληλος αποσπάται αυτοδικαίως στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.9 του άρθρου 86 του Υ.Κ. (ν.3528/2007) ως ισχύει. 

Ο ανωτέρω υπάλληλος είναι υπόχρεος υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (ΔΠΚ) και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (ΔΟΣ), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 (περ. ι) του ν. 3213/2003 (Α’ 309), ως ισχύει. 

Η αρχική δήλωση υποβάλλεται από τον υπόχρεο υπάλληλο μέσα σε 90 (ενενήντα) ημέρες από την ημερομηνία απόκτησης της ιδιότητάς του (ήτοι με την ανάληψη καθηκόντων). Τα επόμενα έτη, η δήλωση υποβάλλεται κάθε χρόνο κατά το διάστημα της θητείας της άσκησης της δραστηριότητας ή της διατήρησης της ιδιότητας των υπόχρεων και για το επόμενο έτος. 

Η ετήσια δήλωση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) μηνών μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Η παράλειψη υποβολής ή η υποβολή ανακριβούς ή ελλιπούς δήλωσης αποτελεί ποινικό αδίκημα, κατά το άρθρο 6 του ν.3213/2003. Σύμφωνα με την Απόφαση ο ανωτέρω υπάλληλος καλείται να αναλάβει τα καθήκοντα της θέσης στην οποία τοποθετείται με την παρούσα απόφαση γνωστοποιώντας την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων του στο Τμήμα Α΄ της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου και στο Τμήμα Γ΄ της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης. 

Η δαπάνη μισθοδοσίας του θα βαρύνει τις πιστώσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Δείτε την απόφαση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Έκκληση δημάρχου για τη στέγαση των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Έκκληση του δημάρχου Χάλκης: Στηρίξτε τους εκπαιδευτικούς που δεν βρίσκουν στέγη – Οι ιδιοκτήτες σπιτιών να επικοινωνήσουν με τον Δήμο
Έκκληση δημάρχου για τη στέγαση των νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών