Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων ο δάσκαλος φέρεται να προκάλεσε μελανιές σε έναν μαθητή ενώ έσπρωξε και πέταξε στο θρανίο μια μαθήτρια

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους γονείς το γεγονός ότι ένας δάσκαλος σχολείου του νομού Χανίων ο οποίος είχε συμπεριφερθεί επιθετικά σε μαθητές του, ναι μεν απομακρύνθηκε από το δημοτικό στο οποίο δίδασκε αλλά συνεχίζει να διδάσκει σε άλλο σχολείο των Χανίων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Flashnews.gr,πρόκειται για περίπτωση δασκάλου ειδικότητας, ο οποίος δίδασκε σε δημοτικό σχολείο του νομού Χανίων και σύμφωνα με τη μαρτυρία γονέων είχε εκδηλώσει εκρηκτική συμπεριφορά σε μαθητές του. Σύμφωνα με μαρτυρία γονέα ο δάσκαλος έσπρωξε και πέταξε στο θρανίο μια μαθήτρια την οποία μετά έβρισε. Υπήρξε επίσης, περίπτωση και άλλου μαθητή στον οποίο ο δάσκαλος φέρεται να προκάλεσε μελανιά στο σώμα του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

paidi-melanies.jpg

Μάλιστα για τα περιστατικά έγινε αναφορά στη Διεύθυνση του σχολείου από τους γονείς. Όπως υποστήριξε ένας εκ των γονέων στο Flashnews.gr η διεύθυνση του είχε πει τότε ότι είχε ήδη κινήσει διαδικασίες και είχε λάβει τα μέτρα της. Πράγματι, ο δάσκαλος μετά την παρέμβαση που έγινε ζήτησε συγγνώμη από όλα τα παιδιά της τάξης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο σχολείο.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε ανησυχία στους γονείς είναι το γεγονός ότι ενημερώθηκαν πως ο συγκεκριμένος δάσκαλος απομακρύνθηκε μεν από το δικό τους δημοτικό, συνεχίζει όμως να διδάσκει σε άλλο σχολείο του νομού Χανίων, διερωτώμενοι γιατί ένας εκπαιδευτικός που έχει επιδείξει τέτοια συμπεριφορά παραμένει στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Flashnews.gr η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πόπη Ψαρουδάκη για το θέμα, η κα Ψαρουδάκη δήλωσε:

«Σε κάθε περίπτωση γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Όποιος γονέας ανησυχεί είμαστε ανοιχτή ως Διεύθυνση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, να μιλήσουμε μαζί του και να του εξηγήσουμε. Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε και θέλουν να το καταγγείλουν, επίσης είμαστε έτοιμοι να το διερευνήσουμε. Οι γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους μπορούν να έρθουν στη Διεύθυνση να συζητήσουμε και να δούμε ποιες είναι οι ανησυχίες τους. Σε κάθε περίπτωση η Διεύθυνση όταν συμβαίνει κάτι προβαίνει στις νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες.»

Πηγή: Flashnews.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Επίσημες εντολές φαίνεται να προέτρεψαν τις αστυνομικές αρχές να ασκούν βία, χωρίς κανένα έλεος προς τους διαδηλωτές.
Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)
Προσλήψεις στο δημόσιο τομέα: Όσοι ενδιαφέρονται να διορισθούν στο δημόσιο θα κληθούν να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και...
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)