Δολοφονία άστεγου στα Χανιά: Την Τρίτη η απολογία του 27χρονου κατηγορούμενου
Απολογείται την Τρίτη ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία 53χρονου που είχε βρεθεί απανθρακωμένος σε παλιά κατοικία στα Χανιά

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 10 Μαϊου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών έλαβε ο 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου στα Χανιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονία από δόλο και του εμπρησμό. Επίσης, κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί οπλων.

Ο 53χρονος είχε βρεθεί τις πρωϊνές ώρες της Τετάρτης, 4 Μαϊου, απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε χώρο εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Κύπρου.

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη στα βραβεία αριστεία του ΙΚΥ
Σοφία Ζαχαράκη: «Η αριστεία που τιμούμε σήμερα, χρειάζεται στήριξη, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα σπουδών»
Βραβεία Αριστείας ΙΚΥ - Σοφία Ζαχαράκη: Η αριστεία που τιμούμε σήμερα, χρειάζεται στήριξη, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα σπουδών για να έχει διάρκεια...
Σοφία Ζαχαράκη: «Η αριστεία που τιμούμε σήμερα, χρειάζεται στήριξη, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα σπουδών»
Αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Ιτέας
Στόχος εμπρηστών το Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας: «Μάχη» με τον χρόνο για να ανοίξουν τα σχολεία
Απόπειρα εμπρησμού στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας– Παραμένουν κλειστά τα σχολεία και σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου (Εικόνες)
Στόχος εμπρηστών το Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας: «Μάχη» με τον χρόνο για να ανοίξουν τα σχολεία
classroom-2787754_1920.jpg
Μισό σχολικό έτος χαμένο: 13.315 ώρες χωρίς μάθημα στα σχολεία
Καμπανάκι από την ΕΛΜΕ Ζακύνθου για τα τεράστια κενά σε εκπαιδευτικούς, με την Επαγγελματική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή να πλήττονται περισσότερο
Μισό σχολικό έτος χαμένο: 13.315 ώρες χωρίς μάθημα στα σχολεία