ΝΟΜΙΚΗ
Menelaos Myrillas / SOOC
Συμπληρωματικές μεταθέσεις και διορθώσεις μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας από περιοχή σε περιοχή έτους 2022 - Η απόφαση με τα ονόματα

Δημοσιεύθηκε από το υπουργείο Παιδείας η απόφαση σχετικά με τις «συμπληρωματικές μεταθέσεις και διορθώσεις μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από περιοχή σε περιοχή, έτους 2022».

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση του υπουργείου αναφέρει τα εξής:

A. Συμπληρώνουμε τη με αριθμό 31159/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ: 9ΒΟΟ46ΜΤΛΗ-ΔΞ9) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από περιοχή σε περιοχή , έτους 2022 και μεταθέτουμε, κατόπιν ικανοποίησης της ένστασής τους, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο τους κάτωθι εκπαιδευτικούς:

metatheseis.jpg

Β. Διορθώνουμε τη με αριθμό 31159/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ: 9ΒΟΟ46ΜΤΛΗ-ΔΞ9) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , από περιοχή σε περιοχή, έτους 2022, ως προς το μέρος που αφορά στην περιοχή οργανικής θέσης του παρακάτω εκπαιδευτικού, η οποία εκ παραδρομής καταχωρήθηκε εσφαλμένα, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο έγγραφο της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς η εν λόγω διόρθωση να επηρεάζει τη μετάθεσή του από περιοχή σε περιοχή: ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Α.Μ. 700127, κλάδου ΠΕ70, ο οποίος μετατέθηκε στην περιοχή Ημαθίας, από το εσφαλμένο «Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ» στο ορθό «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ».

Γ. Διορθώνουμε τη με αριθμό 31159/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ: 9ΒΟΟ46ΜΤΛΗ-ΔΞ9) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ,από περιοχή σε περιοχή, έτους 2022, ως προς το μέρος που αφορά στον αριθμό μονάδων μετάθεσης του παρακάτω εκπαιδευτικού, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο έγγραφο της αρμόδιας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χωρίς η εν λόγω διόρθωση να επηρεάζει τη μετάθεσή του από περιοχή σε περιοχή και με κάθε συνέπεια που αυτή επιφέρει στην τοποθέτησή του εντός της περιοχής που μετατέθηκε:

ΣΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α.Μ. 604357, κλάδου ΠΕ70, ο οποίος μετατέθηκε από την περιοχή Ροδόπης στην περιοχή Α΄ Έβρου, από το εσφαλμένο «191,44» στο ορθό «187,44» , μετά την αφαίρεση τεσσάρων μονάδων (4) εντοπιότητας, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει λάβει μονάδες εντοπιότητας για την περιοχή μετάθεσης Α΄ Έβρου ενώ έχει εντοπιότητα στην περιοχή Β΄ Έβρου. Δ. Διορθώνουμε τη με αριθμό 31159/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ:9ΒΟΟ46ΜΤΛΗ-ΔΞ9) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε., από περιοχή σε περιοχή, ως προς το μέρος που αφορά στις μονάδες μετάθεσης του εκπαιδευτικού Γεώργιου Τσιούμα (ΑΜ 703985), κλάδου ΠΕ07 - Γερμανικής, ο οποίος μετατέθηκε από την περιοχή της Λευκάδας στην περιοχή του Κιλκίς, από το εσφαλμένο, εκ παραδρομής, 91,90 στο ορθό 94,72 και τροποποιούμε την περιοχή μετάθεσης από την περιοχή του Κιλκίς στην περιοχή της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Οι Διευθυντές των περιοχών στις οποίες μετατέθηκαν οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους. Οι μετατιθέμενοι παρουσιάζονται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

32.000 voucher (μέχρι και 300 ευρώ) για διακοπές: Κάντε από σήμερα αίτηση ΕΔΩ

1000 ΕΥΡΩ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panelladikes panellinies
Πανελλήνιες 2022 – Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Αποτυχία της θεματοδοσίας στα Μαθηματικά ΓΕΛ
Πανελλαδικές 2022: Η αποτυχία θεματοδοσίας στα Μαθηματικά του Γενικού Λυκείου και η εργαλειοποίηση των εξεταστικών αποτελεσμάτων – Τι υποστηρίζει η...
Πανελλήνιες 2022 – Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Αποτυχία της θεματοδοσίας στα Μαθηματικά ΓΕΛ
ploio ploia
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά από το νησί υπηρεσίας στη μόνιμη κατοικία
Έκπτωση θα λάβουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στα ακτοπλοϊκά, από το νησί υπηρεσίας στον τόπο μόνιμης κατοικίας - Δείτε τις εταιρείες αναλυτικά
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά από το νησί υπηρεσίας στη μόνιμη κατοικία