κεριά, θάνατος, θλίψη
Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο η δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Έφυγε από τη ζωή η δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Ευγενία Μίχου, μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

«Υπήρξε εξαιρετική παιδαγωγός, αφοσιωμένη Δασκάλα, υποδειγματική μητέρα και σύζυγος. Ήταν μια νέα και ακούραστη γυναίκα,  οξυδερκής, δυναμική, γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα!» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου.

«Η αναχώρηση της είναι μια μεγάλη απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα και για όλους όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί της, να της εμπιστευτούν τα παιδιά τους, για τα οποία η ίδια έδινε τα πάντα!» προσθέτει.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του και αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη της εκ μέρους του Συλλόγου στην τελετή αναχώρησής της, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 στις 12:00 από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου – Άστρους Κυνουρίας, καθώς και την κατάθεση ποσού στη μνήμη της προς τον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» για την καταπολέμηση του καρκίνου σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της.

Το «αντίο» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΑΣ Ευγενία Μίχου που έφυγε  από τη ζωή

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου με βαθιά αισθήματα οδύνης και σπαραγμού αναγγέλλει την αναχώρηση από τη ζωή της συναδέλφισσάς μας, Δασκάλας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Ευγενίας Μίχου ύστερα από ολιγόμηνη σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η συναδέλφισσά μας Ευγενία Μίχου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ως εκπαιδευτικός και είχε προσφέρει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες της σε πολλά σχολεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου μας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στις/στους συναδέλφους της για το ήθος και την ευσυνειδησία της ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος. Επί σειρά ετών υπηρέτησε ως Δασκάλα  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου προσφέροντας τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες σε πολλές/πολλούς μαθήτριες/μαθητές που πέρασαν από τα χέρια της δίνοντάς τους τα φώτα, τη στοργή και την αγάπη της.  Υπήρξε εξαιρετική παιδαγωγός, αφοσιωμένη Δασκάλα, υποδειγματική μητέρα και σύζυγος. Ήταν μια νέα και ακούραστη γυναίκα,  οξυδερκής, δυναμική, γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα!

Η αναχώρηση της είναι μια μεγάλη απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα και για όλους όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί της, να της εμπιστευτούν τα παιδιά τους, για τα οποία η ίδια έδινε τα πάντα!

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη και θλίψη όλων των συναδέλφων – μελών του σωματείου μας καταθέτει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπούσας, στον σύζυγό της, συνάδελφο και Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Ανδρέα Σταμούλη και στα παιδιά τους Μυρτώ & Κωνσταντίνο, καθώς και στον σύλλογο των διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, αποφασίζει δε ομόφωνα την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη της εκ μέρους του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στην τελετή αναχώρησής της, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 25 – 4 – 2022 στις 12:00 από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου – Άστρους Κυνουρίας, καθώς και την κατάθεση ποσού στη μνήμη της προς τον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» για την καταπολέμηση του καρκίνου σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς της.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, αγαπητή συναδέλφισσά μας ΕΥΓΕΝΙΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

γαλα
Σοκ: Μητέρα βρήκε τρίχες, σκουπίδια και πέτρες στο γάλα που δίνεται σε παιδιά στα σχολεία
Σοκαριστική μαρτυρία μητέρας που άνοιξε την χάρτινη συσκευασία του γάλατος που δίνουν τα σχολεία σε μαθητές
Σοκ: Μητέρα βρήκε τρίχες, σκουπίδια και πέτρες στο γάλα που δίνεται σε παιδιά στα σχολεία