Εκπαιδευτικοί: Όχι στη διαφοροποίηση εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων ακόμα και στη χαλάρωση των μέτρων
ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Καλούμε την κυβέρνηση να χορηγήσει δωρεάν rapid test σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτικοί διαδικασία (εκπαιδευτικούς, μαθητές, εργαζόμενους στα σχολεία)

Εντονη διαμαρτυρία για τη διαφοροποίηση ανάμεσα σε εμβολιασμένους & ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς ακόμα και σε ό,τι αφορά τη χαλάρωση των μέτρων προστασίας έναντι του ιού covid 19, όταν νοσούν αντίστοιχα και με τον ίδιο τρόπο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, εκφράζει ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου.

Κατά τον σύλλογο, το γεγονός αποτελεί πρόκληση και υποτίμηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού αφού η πανδημία του ιού covid 19 έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης

Όλη η ανακοίνωση

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη συνεχή και προκλητική τεχνητή διαφοροποίηση που έχει επιλέξει και επιβάλει η κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μειώθηκε η χορήγηση των δωρεάν self test στους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από δύο σε ένα εβδομαδιαία ενώ παρέμεινε η υποχρέωση για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς της υποβολής, με δικά τους έξοδα, σε δύο rapid test εβδομαδιαία.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πρόκληση και υποτίμηση της νοημοσύνης του ελληνικού λαού αφού η πανδημία του ιού covid 19 έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης.

Για άλλη μια φορά καλούμε την κυβέρνηση να χορηγήσει δωρεάν rapid test σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτικοί διαδικασία (εκπαιδευτικούς, μαθητές, εργαζόμενους στα σχολεία) και να μειώσει τον αριθμό των μαθητών στα τμήματα στους 15 μαθητές από τους 25 – 27 που στοιβάζονται σε κάθε τάξη χάρη στις πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

Απαιτούμε ακόμα, για άλλη μια φορά, την ενίσχυση του Δημόσιου συστήματος υγείας και των Δημόσιων Νοσοκομείων καθώς και την ενίσχυση των Δημόσιων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Η υποκρισία και η αναλγησία της κυβέρνησης σε ό, τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid 19 ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pc-tilekpaideusi.jpg
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
Η οικειοποίηση της γλώσσας των νέων είναι, εν τούτοις, δύσκολη καθώς διαθέτει ιδιόμορφους κανόνες που διαφέρουν από τις γνωστές και συνηθισμένες...
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
μπουλινγκ
Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή

Κάθε φορά που ένα παιδί ή ένας έφηβος εμπλέκεται σε πράξη βίας, η δημόσια συζήτηση ξεκινά από το τέλος. Από το...

Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή
δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;