Άλλος ένας εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον Κορονοϊό.
Ο Σωτήρης Βλάχος, χρόνια Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, αγαπητός στους συναδέλφους του, στους μαθητές του και στους γονείς τους, μετά από αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν βγει στη σύνταξη.
Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι λίγοι οι εκπαιδευτικοί που χάνουν τη ζωή τους χτυπημένοι από τον κορονοϊό.
ΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Σωτήρη Βλάχου, επί σειρά ετών Διευθυντή στο 4ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!
Καλό Ταξίδι, Σωτήρη. Καλό Παράδεισο!
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Μάκης Μαυρέλης Τζένη Μενύχτα
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ