golearn-engl_970-250
Σε κάποια πανεπιστήμια της Αττικής δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα, σε άλλα θα γίνει τηλεκπαίδευση και σε άλλα μετακινούνται οι ημέρες που θα εξεταστούν μαθήματα της τρέχουσας εβδομάδας

Κλειστά παραμένουν τα πανεπιστήμια της Αττικής για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία «Ελπίς».

Κάποια από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα λειτουργήσουν μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ οι εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες προτρέπεται να εργαστούν με τηλεργασία.

Πώς θα λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια της Αττικής

Παραμένει κλειστό το ΕΚΠΑ

Το Πρυτανικό Συμβούλιο, μετά από συνεννόηση με τους Κοσμήτορες των Σχολών, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί, ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2022 η εκπαιδευτική λειτουργία των Σχολών και των Τμημάτων.

Οι Διοικητικές Υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ειδικότερα, για όλες τις Υπηρεσίες που βρίσκονται στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, λόγω της μεγάλης έκτασης και καθώς οι εργασίες εκχιονισμού και καθαρισμού θα συνεχισθούν και αύριο το πρωί, υπάρχει προτροπή για αυξημένη τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, και διευκόλυνση των στελεχών που έχουν πρόβλημα προσέλευσης.

Κλειστό και το ΕΜΠ  

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ  και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

Τηλεκπαίδευση και μετάθεση εξεταστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Πέμπτης 27/1/2022 θα διεξαχθούν, εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα,  με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους-τις  φοιτητές/τριες.

Η αναπλήρωση των διαλέξεων των μαθημάτων που αναβλήθηκαν από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Τετάρτη 26/1 θα γίνει με φυσική παρουσία κατά τις ημέρες Δευτέρα 31/1 έως και Τετάρτη 2/2/2022.

Η έναρξη της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022 για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών μετατίθεται για την Πέμπτη 3/2/2022. Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες 31/1 έως 2/2 θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.

Κλειστό το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αναστέλλονται για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου οι εκπαιδευτικές λειτουργίες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίες.

Παραμένει κλειστό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τις λοιπές βαθμίδες εκπαίδευσης, διαπιστώνοντας ότι από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις εξακολουθούν να υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την  προάσπιση της ασφάλειας του ανθρώπινου δυναμικού του Ιδρύματος ανακοινώνεται  ότι, την Πέμπτη 27-01-2022, δεν θα πραγματοποιηθούν  οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

Τηλεργασία για τη διοικητική λειτουργία της ΑΣΚΤ

Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί, παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών για την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 (αναστέλλονται οι προγραμματισμένες εξετάσεις και των δύο Τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών (ΤΕΤ και ΤΘΙΣΤΕ)).

Σε ό,τι αφορά τη διοικητική λειτουργία, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και όσοι δύνανται, και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τις/τους Προϊσταμένες/-ους των υπηρεσιών.

ΑΣΠΑΙΤΕ: Πότε θα εξεταστούν τα μαθήματα της τρέχουσας εβδομάδας της εξεταστικής

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας της ΑΣΠΑΙΤΕ για 27 και 28 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Τα μαθήματα της τρέχουσας εβδομάδας της εξεταστικής περιόδου θα εξεταστούν την εβδομάδα από 14/2/2022 έως 18/2/2022.

Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, εκτός και αν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση.

Τηλεκπαίδευση στο Πάντειο Πανεπστήμιο

Σήμερα Πέμπτη 27.1.2022, οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν με τηλεργασία, πλην των περιπτώσεων εκείνων όπου οι υπάλληλοι μπορούν πράγματι να προσέλθουν και η φύση της εργασίας τους το απαιτεί.

Όλες οι ακαδημαϊκές-διοικητικές ​και εκπαιδευτικές διαδικασίες του Πανεπιστημίου (συνεδριάσεις οργάνων, υποστηρίξεις διατριβών, εκλογές μελών διδακτικού προσωπικού κ.λπ.) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Κλιματική αλλαγή: Η Μεσόγειος «φλέγεται», ξενικά είδη έρχονται
Υπερθέρμανση εναντίον οικοσυστήματος. Η επέλαση θαλάσσιων οργανισμών, προσαρμοσμένων στις υψηλές θερμοκρασίες, οδηγεί στην ερημοποίηση ολόκληρων...
Κλιματική αλλαγή: Η Μεσόγειος «φλέγεται», ξενικά είδη έρχονται
υπερπανσεληνος
Πανσέληνος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την Παρασκευή 12 Αυγούστου
Η ώρα έναρξης εισόδου επισκεπτών (με ελεύθερη είσοδο) είναι στις 20:00 και η ώρα τελευταίας εισόδου επισκεπτών στις 23:30
Πανσέληνος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο την Παρασκευή 12 Αυγούστου