Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
kritis
Τι αναφέρει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης για όσους φοιτητές δεν συμμετάσχουν στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου

Οι νοσούντες από κορονοϊό φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης που δεν συμμετάσχουν στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου θα εξεταστούν σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ θα πρέπει να το καταγράψουν στην πλατφόρμα edupass.

Αυτό σημειώνει η Σύγκλητος του Ιδρύματος σε σχετική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης κατά την προηγούμενη περίοδο κατάφερε κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του.

Σε αυτό συντέλεσαν η επιμελής προετοιμασία του Πανεπιστημίου σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό της μεγάλης πλειονότητας της πανεπιστημιακής κοινότητας καθώς και με την υποδειγματική στάση των φοιτητών.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για την άψογη συνεργασία και την εν γένει συμβολή τους. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των αποφάσεων της Πολιτείας, για την προστασία της υγείας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

H επανέναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων συντελείται εν μέσω έξαρσης της πανδημίας. Καλούμε την Πολιτεία να συνδράμει με όλους τους δυνατούς τρόπους στην προστασία της υγείας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, εξασφαλίζοντας πόρους για προσωπικό που διενεργεί τους ελέγχους, δωρεάν self test για φοιτητές και διδάσκοντες, εγκατάσταση κινητών μονάδων διενέργειας rapid test στα πανεπιστήμια, και παρέχοντας την δυνατότητα και την ευελιξία στα πανεπιστήμια για εξ αποστάσεως διδασκαλία και διενέργεια εξετάσεων, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο.

Τη Δευτέρα 17- 01 ξεκινά η εξεταστική περίοδος. Για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν στην πλατφόρμα edupass.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε οι φοιτητές που θα νοσήσουν με λοίμωξη, να μην χάσουν κανένα εξεταζόμενο μάθημα.

Με επιμέλεια των διδασκόντων σε συνεργασία με τις ακαδημαϊκές μονάδες, θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξεταστούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

H αδυναμία συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία θα πιστοποιείται από την εγγραφή τους στην πλατφόρμα edupass. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Rapid test
Απανωτά «ραπίσματα» για Αδωνι: Κι άλλος Συλλογος Γονέων και Δήμος βρήκαν φθηνότερα test PCR!
Aκόμα ένας Σύλλογος Γονέων κι ένας Δήμος πέτυχαν καλύτερες τιμές των τεστ PCR από το κράτος, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως πόσο αναποτελεσματική ήταν...
Κι άλλος Συλλογος Γονέων και Δήμος βρήκαν φθηνότερα PCR από τον Αδωνι!
Ο Διεθνής και ο Ελληνικός διαγωνισμός PISA: Ένας «Δούρειος Ίππος» για την εκπαίδευση
Αν οι συνταγές του Ο.Ο.Σ.Α στοχεύουν στις «δομές και τις υποδομές» του εκπαιδευτικού συστήματος, ο γνωστός διεθνής διαγωνισμός PISA  στοχεύει στο...
Ο Διεθνής και ο Ελληνικός διαγωνισμός PISA: Ένας «Δούρειος Ίππος» για την εκπαίδευση