Προσλήψεις 400 Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών σήμερα
Προσλήψεις 400 αναπληρωτών Ψυχολόγων-ΠΕ23 και Κοινωνικών Λειτουργών αναμένονται σήμερα - Επιπλέον 850 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για να καλύψουν τους νοσούντες

Προσλήψεις 400 αναπληρωτών και συγκεκριμένα 350 Ψυχολόγων-ΠΕ23 και 50 Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 αναμένονται σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Γ. Μπουλμέτη και του Β. Βούγια.

Παράλληλα αναμένονται 850 προσλήψεις αναπληρωτών για να καλύψουν τους νοσούντες εκπαιδευτικούς από κορονοϊό σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν 850 περίπου προσλήψεις αναπληρωτών Π.Ε. & Δ.Ε. Γενικής και Ειδικής Αγωγής, καθώς τρέχει ήδη το σύστημα, σύμφωνα με ενημέρωση του Τάκη Ρουμπή.

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί, προορίζονται να αντικαταστήσουν νοσούντες από κορονοϊό, καθώς σήμερα ο αριθμός των εκπαιδευτικών που νοσούν εμφανίζεται αυξημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, οι εκπαιδευτικοί που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σχολεία τους,  είναι συνολικά περίπου 6.500.

Χιλιάδες εκπαιδευτικά κενά υπήρχαν σήμερα στα σχολεία, πρώτη μέρα που άνοιξαν μετά τις γιορτές, καθώς εκτός από τους χιλιάδες μαθητές που είχαν δηλώσει θετικοί, χιλιάδες ήταν και οι εκπαιδευτικοί που ήδη νοσούσαν ή βγήκαν θετικοί με το self test της Κυριακής και ως εκ τούτου μπήκαν καραντίνα. 

Προφανώς τις επόμενες μέρες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των εκπαιδευτικών που θα αναγκαστούν να μπουν σε καραντίνα, με ενδεχόμενο να χρειαστούν και νέες προσλήψεις των λεγόμενων «τριμηνιτών»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα