Νέες ταυτότητες: Δόθηκε παράταση - Τι ισχύει για τους παλιούς κατόχους

Εκπαίδευση 0

Αγρίνιο: Μαθήτρια εντοπίστηκε αναίσθητη σε προαύλιο δημοτικού σχολείου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η 14χρονη μαθήτρια φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ, ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε μια 14χρονη μαθήτρια το βράδυ του Σαββάτου σε στον προαύλιο χώρο του 3ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ανήλικη φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ. Απαιτήθηκε μάλιστα στο περιστατικό και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, κατά τις 20:30 το βράδυ η ανήλικη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου στην οδό Θυσίας όπου βρισκόταν με συνομηλίκους της.

Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Παράλληλα, κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς η είσοδος του σχολείου ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως τελούσε σε οξεία μέθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της έχει βελτιωθεί και δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά θα παραμείνει για νοσηλεία.

Οι αστυνομικές αρχές από την πλευρά τους ενημερώθηκαν για την υπόθεση και ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου που σχημάτισε δικογραφία που θα διαβιβασθεί στις εισαγγελικές αρχές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση