Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Εκπαίδευση 0

Αποκάλυψη Λοιμωξιολόγου της Επιτροπής: Το 50%+1 δεν ήταν εισήγηση των επιστημόνων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σάλος με την αποκάλυψη του Τάκη Παναγιωτόπουλου - «Συζητήθηκε το 50%+1 αλλά δεν εισηγήθηκε ποτέ»

Στην αποκάλυψη ότι το δήθεν πρωτόκολλο για τα σχολεία, το γνωστό το 50%+1, δεν εισηγήθηκε ποτέ από την Επιτροπή ως επιδημιολογικό μέτρο, προχώρησε ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων.

«Συζητήθηκε αλλά δεν εισηγήθηκε ποτέ» είπε συγκεκριμένα ο Τάκης Παναγιωτόπουλος και εξήγησε ότι «από το υπουργείο Υγείας έφερε ένα σύνολο μέτρων και η επιτροπή ενέκρινε όλο το πακέτο αλλά διευκρινίζοντας ότι το 50%+1 δεν έχει επιδημιολογική λογική».

«Το 50%+1 ποτέ δεν είχε τεθεί με επιδημιολογική λογική και κριτήριο» επανέλαβε συμπληρώνοντας ότι «από ότι κατάλαβα ήταν κριτήριο που αφορούσε τη λειτουργία του σχολείου».

Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη συνέχισε: «Άρα ήταν απόφαση του υπουργείου και όχι της επιτροπής» με τον κ. Παναγιωτόπουλο να απαντά «ασφαλέστατα, ναι».

Το σχετικό βίντεο ανήρτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο twitter:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση