ekpaideutikos magnisia
Θλίψη για το θάνατο του καθηγητή και πατέρα πέντε παιδιών που υπηρετούσε σε σχολείο της Μαγνησίας - Ήταν ανεμβολίαστος και έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Μία ακόμα απώλεια μετρά ο χώρος της εκπαίδευσης, καθώς έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ανεμβολίαστος καθηγητής που υπηρετούσε σε σχολείο της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου του Λάμπρου Κατσαρού, εκπαιδευτικού που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Ο καθηγητής ήταν πατέρας πέντε παιδιών και έδινε τη μάχη με τον κορονοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa.gr, ο εκπαιδευτικός ήταν ανεμβολίαστος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του, με συναδέλφους και φίλους να σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τον αποχαιρετήσουν.

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε… ..Η απώλειά σου αφήνει πολλά κενά… Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Πόσο άδικο και κρίμα… Καλό Παράδεισο Λάμπρο μου!», γράφει συνάδελφός του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μερόπη Τζούφη
Μ. Τζούφη: «Να μπει τέλος στη μισθολογική αδικία για τα μέλη ΕΤΕΠ στα Πανεπιστήμια»
Κοινοβουλευτική παρέμβαση για ένταξη στο ενιαίο πανεπιστημιακό μισθολόγιο και αποκατάσταση των ανισοτήτων στο ειδικό προσωπικό των Πανεπιστημίων
Μ. Τζούφη: «Να μπει τέλος στη μισθολογική αδικία για τα μέλη ΕΤΕΠ στα Πανεπιστήμια»