ειδική αγωγή σεμινάριο
μεταπτυχιακα_εκπαιδευτικοί
Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει διευθύντρια σχολείου η οποία αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του συλλόγου των διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης για την αξιολόγηση

Διευθύντρια σχολείου προέβη αυθαίρετα σε αναθέσεις με χωρισμό ομάδων αναφορικά με τον προγραμματισμό δράσης της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας του ν. 4823/2021 και αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του συλλόγου των διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης για ανάρτηση των ενιαίων κειμένων αποτίμησης και προγραμματισμού δράσης. Η καταγγελία έγινε από τον Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΥΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ν. 4823/2021

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου μεταφέροντας την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες – αντιδημοκρατικές και καθόλα παράνομες ενέργειες (με βάση το Π. Δ. 79/2017) της Διευθύντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης κας Κατωπόδη Κυριακής, η οποία αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του συλλόγου των διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης για ανάρτηση των ενιαίων κειμένων αποτίμησης και προγραμματισμού δράσης του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη βάση των αποφάσεων της Δ. Ο. Ε. και αγνοώντας πλήρως και επιδεικτικά την απόφαση του συλλόγου των διδασκόντων προέβη αυθαίρετα σε αναθέσεις με χωρισμό ομάδων αναφορικά με τον προγραμματισμό δράσης της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας του ν. 4823/2021.

Η πράξη αυτή της Διευθύντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης αποτελεί όνειδος για την ίδια και την παράταξη με την οποία εκτίθεται στις εκλογές και ζητά την ψήφο των συναδέλφων (ΔΗ.ΣΥ.), αφού η εν λόγω κυρία είναι μέλος του απερχόμενου  Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. Σεφέρης» και, αν και συνδικαλιστικό στέλεχος και μάλιστα εκλεγμένη, αρνείται να εφαρμόσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν με δημοκρατικό τρόπο από τον σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου που προΐσταται και επιπρόσθετα δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. και του κλάδου στη μάχη που δίνουμε ενάντια στην εφαρμογή του ν. 4823/2021.

Θεωρώντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της κας Διευθύντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης καλούμε τον Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. Σεφέρης» να προβεί σε όλα τα απαραίτητα μέτρα σε βάρος του συγκεκριμένου μέλους του σωματείου τους, διότι τέτοιου είδους συνδικαλιστικά στελέχη δεν έχουν θέση ανάμεσα στις τάξεις των μαχόμενων εκπαιδευτικών.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι στην περίπτωση που η συγκεκριμένη κυρία (Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης) διαγραφεί από τον Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. Σεφέρης» δεν πρόκειται να γίνει ποτέ δεκτή ως μέλος του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου, εφόσον η ίδια διάλεξε να συνταχθεί πλήρως και υπηρετικά με την εξουσία και την χειρότερη πολιτική ηγεσία που γνώρισε μεταπολιτευτικά το ΥΠΑΙΘ προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση Διευθύντριας Δημοτικού Σχολείου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ιράν
Ιράν: Με μένος "απαντά" η αστυνομία κατά των διαδηλωτών - Μαζικές συλλήψεις και βία
Συνεχίζονται και σήμερα οι διαδηλώσεις για τον θάνατο της Μαχσά Αμινί, με την αστυνομία να επιμένει σε ακραίες εκδηλώσεις βίας κατά των διαδηλωτών.
Ιράν: Με μένος "απαντά" η αστυνομία κατά των διαδηλωτών - Μαζικές συλλήψεις και βία
Ο 3ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιχνιδιού «Το μάθημα... παιχνίδι!»
Ο 3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιχνιδιού «Το μάθημα... παιχνίδι!» ξεκίνησε και επίσημα!
Ο 3ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιχνιδιού «Το μάθημα... παιχνίδι!»
FLEX: Υλοποιείται και τo 2023-24 το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών με τις ΗΠΑ
Και εφέτος θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα που έχει επικριθεί έντονα τα προηγούμενα χρόνια από ενώσεις εκπαιδευτικών και γονείς.
FLEX: Υλοποιείται και τo 2023-24 το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών με τις ΗΠΑ
Κεφαλονιά: Μαθητές βρεγμένοι ως το κόκαλο περπατούν 1 χλμ. για το σχολείο...
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ καταγγέλλει όλους τους υπεύθυνους Κυβέρνηση – Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Δήμο Ληξουρίου για την τριτοκοσμική κατάσταση που...
Κεφαλονιά: Μαθητές βρεγμένοι ως το κόκαλο περπατούν 1 χλμ. για το σχολείο...