Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Εν όψει των κρίσεων στελεχών σας παραθέτουμε τι άλλαξε στη μοριοδότησή τους και τι χρειάζεται να κάνει το υποψήφιο στέλεχος για να πάρει το έξτρα ένα μόριο - Ποιο είναι το σεμινάριο που τον μοριοδοτεί, από ποιο Πανεπιστήμιο γίνεται και πότε αρχίζει

Η σχολική χρονιά 2021-2022 είναι η χρονιά στην οποία θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιλογής - κρίσης στελεχών εκπαίδευσης και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για μια στελεχιακή θέση στην εκπαίδευση, βρίσκονται σε "αναμμένα κάρβουνα" κάνοντας αγώνα δρόμου για λάβουν όλα τα μοριοδοτούμενα και απαιτούμενα κριτήρια για να έχουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα τη συνέντευξη που έδωσε η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή στο alfavita.gr απαντώντας στην ερώτηση "πότε αναμένεται να προχωρήσει το Υπουργείο στις επιλογές- κρίσεις των στελεχών εκπαίδευσης;" σημείωσε: "Όλα θα γίνουν ιεραρχικά και αξιοκρατικά, η εκπαίδευση θα ανανεωθεί δυναμικά, χωρίς να διαταραχθεί το σχολικό έτος". 

Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς σημαίνει ότι οι σημερινοί διευθυντές σχολείων, συντονιστές εκπαίδευσης, διευθυντές διευθύνσεων και Περιφερειακοί Διευθυντές κλπ θα εξαντλήσουν τη θητεία τους μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2021/22.

Κατά την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης ο ανώτατος αριθμός αξιολογικών μονάδων που μπορούν να συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι στο σύνολο των κριτηρίων επιλογής ανέρχεται στις εβδομήντα πέντε (75) μονάδες. Το κριτήριο της αξιολόγησης των υποψηφίων δεν μοριοδοτείται.

Τετραετής Θητεία

Η επιλογή και τοποθέτηση των στελεχών της εκπαίδευσης γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή.

Πότε θα βγούν οι προκηρύξεις

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται οι προκηρύξεις θέσεων για την κρίση - επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης. Οι προκηρύξεις των θέσεων των στελεχών της εκπαίδευσης θα γίνουν σταδιακά και θα ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος σχολικού έτους

Συγκεκριμένα πρώτα θα βγει η προκήρυξη των θέσεων των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Συμβούλων Εκπαίδευσης, των Περιφερειακών Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης και των Εποπτών Ποιότητας της Εκπαίδευσης.

Έπεται η προκήρυξη των θέσεων των διευθυντών, προϊσταμένων και υποδιευθυντών σχολικών μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), των υπευθύνων τομέων των Ε.Κ., των Προϊσταμένων των Τμημάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Προϊσταμένων των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και Κ.Ε.ΠΕ.Α.

Ακολουθεί η προκήρυξη των θέσεων των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και του Προϊσταμένου του Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Άλλαξε ο νόμος μοριοδότησης

Στα νέα κριτήρια επιλογής στελεχών υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά με τα προηγούμενα στις μοριοδοτήσεις των σεμιναρίων Πανεπιστημίων. Πλέον με το νέο νόμο μετρούν δύο μοριοδοτούμενα σεμινάρια ενώ αυξάνεται και το ανώτατο όριο της μοριοδότησης που λαμβάνεις από αυτά.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για μία στελεχιακή θέση στην εκπαίδευση προσπαθούν να προλάβουν την ένταξή τους στο επιμορφωτικό 9μηνο σεμινάριο "Ηγεσία και Διοίκηση της Εκπαίδευσης" του Πανεπιστημίου Αιγαίου που τους μοριοδοτεί ΕΞΤΡΑ με ένα μόριο!

Το εν λόγω σεμινάριο που μπορεί να δώσει το έξτρα ένα μόριο πληροί όλα τα κριτήρια της νομοθεσίας

Γιατί το επιλέγουν μόνιμοι εκπαιδευτικοι;

Το εν λόγω σεμινάριο ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΑΣΊΕΣ και ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις όπου για την περίοδο που το σχολείο λειτουργεί είναι πολύ σημαντικό καθώς δημιουργεί ευελιξία στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εργάζονται και έχουν βαρύ πρόγραμμα και φόρτο

Το εν λόγω σεμινάριο πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Οκτώβριο (25/10) και ξεκινάει και το Νοέμβριο (29/11) - Μπορείτε να μπείτε και στα δύο

Το κόστος του ισούται με 25 Ευρώ το μήνα!

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που μπορείτε να δώσετε από το σπίτι σας όποτε εσείς θέλετε μέσω υπολογιστή για έξτρα 3 μόρια

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn παρέχει σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα στους ενήλικες να πάρουν εύκολα και άμεσα Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ δίνοντας ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (Και όχι σε προφορικά και έκθεση) από την άνεση του υπολογιστή του σπιτιού τους

Η αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών που έχει δια βίου ισχύ δίνει 3 έξτρα μόρια για την επιλογή στελεχών.

Την Πιστοποίηση μπορείτε να την δώσετε όποτε εσείς θέλετε καθώς τηλεξετάσεις γίνονται κάθε ημέρα ανά μία ώρα! 

14 ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε λίγες ημέρες

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Golearn παρέχει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλα χώρες του κόσμου 14 ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ώστε ο υποψήφιο χωρίς μαθήματα  να μπορεσει να κάνει πραγματική εξάσκηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα!

Κοστίζει μόνο 111 ευρώ - ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

ΕΟΦ: Οι αναμνηστικές δόσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Μόνιμοι Διορισμοί σε Δήμους: Το  πιο εύκολο Lower - Proficiency για μόρια μέσα σε 3 ημέρες με ΤΗΛΕΞΈΤΑΣΗ - Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί στο σχολείο
Εκπαιδευτικοί - Χανιά: 10 προσλήψεις για 63 εκπαιδευτικά κενά
«Καμία ανοχή στη συγκάλυψη της αντιεκπαίδευτικής πολιτικής», τονίζει ο ΣΕΠΕ Χανίων - Πάνω από 280 εκπαιδευτικοί απουσίαζαν σε όλη την Περιφέρεια και...
Εκπαιδευτικοί - Χανιά: 10 προσλήψεις για 63 εκπαιδευτικά κενά
Σχολεία υπό κατάρρευση: Έπεσαν σοβάδες σε προαύλιο χώρο νηπιαγωγείου
Αποκολλήθηκε κομμάτι από την ταράτσα και έπεσε στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου - «Βροχή σοβάδων» και στο παρελθόν
Σχολεία υπό κατάρρευση: Έπεσαν σοβάδες σε προαύλιο χώρο νηπιαγωγείου