Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία καθηγήτριας στη Λάρισα, η οποία κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένου της στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, ενώ η υπόθεση έφτασε με αναφορά της καταγγέλλουσας στο υπουργείο Παιδείας.
Σε συνέχεια καταγγελίας κατά Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για το ποινικό αδίκημα του βιασμού, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έδωσε εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, στην πολυσέλιδη μήνυση καταγράφονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, με τον φερόμενο ως δράστη να απαιτεί από την καθηγήτρια να συνευρεθεί μαζί του όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε αυτοκίνητο.
Η καθηγήτρια σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να αποκρούσει τις επιθέσεις του και τον παρακαλούσε να σταματήσει, ενώ το ανώτατο στέλεχος της εκπαίδευσης είχε ήδη βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω.
Ο φερόμενος ως δράστης εκσπερμάτωσε πριν καταφέρει να διεισδύσει, και μαζεύοντας τα κομμάτια της, η καθηγήτρια πήρε την απόφαση να ενημερώσει το σύζυγό της για το συμβάν και να σταθεί στα πόδια της καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.
Όπως αναφέρεται μάλιστα στη μήνυση, ο Περιφερειακός Διευθυντής, εκμεταλλευόμενος την εξουσία του, συνέχισε ακόμη και μετά το συμβάν να παρενοχλεί την εκπαιδευτικό στη διάρκεια της εργασίας της με αποτέλεσμα η ίδια να ζητήσει τη μετακίνησή της.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom