28η Οκτωβρίου, σημαιοφόρος, παρέλαση, μαύρος μαθητής, ελληνική σημαία
Μετά από δύο χρόνια, είναι η πρώτη παρέλαση που γίνεται, εξαιτίας της πανδημίας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μετά από δύο χρόνια, είναι η πρώτη παρέλαση που γίνεται, εξαιτίας της πανδημίας. Συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α' Αθήνας, 235 δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

28η Οκτωβρίου, σημαιοφόρος, παρέλαση, μαύρος μαθητής, ελληνική σημαία μαθητές

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο σημαιοφόρος του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ο οποίος κρατώντας την ελληνική σημαία πέρασε μπροστά από τους επισήμους γεμάτος υπερηφάνεια που συμμετέχει στον εορτασμού της εθνικής επετείου του «Όχι».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ψυλακης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας
Η Analytica αποτελεί τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση και Συνέδριο για την Αναλυτική Χημεία, τις Βιοεπιστήμες και τη Διασφάλιση Ποιότητας.
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας