Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων» καλεί σε συζήτηση την Κυριακή 24/10, στις 10:00, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β)

Τις εργασιακές συνθήκες των οδηγών και των συνοδών σχολικών λεωφορείων των ιδιωτικών σχολείων περιγράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων» τονίζοντας ότι η συσεπίρωση των εργαζομένων λειτούργησε προς μία θετική κατεύθυνση πετυχαίνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις αυξήσεις μισθών και επαναφορά ενσήμων στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Ο Σύλλογος καλεί τους εργαζόμενους στα σχολικά λεωφορεία να συμμετάσχουν σε συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/10, στις 10:00, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β), με κεντρικό θέμα τα βήματα προς την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με τους ιδιοκτήτες των σχολείων.

Η ανακοίνωση

Συνάδελφοι,

Έχουν περάσει λιγότερο από δύο χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση και καθημερινά βλέπουμε πως το σωματείο μας έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους οδηγούς και τους συνοδούς σχολικών λεωφορείων. Όλο και συχνότερα, όλο και περισσότεροι συνάδελφοι οδηγοί επικοινωνούν με το σωματείο για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους.

Αυτή η δυναμική συσπείρωση, η πίεση που έχουμε ασκήσει όλοι μαζί αρχίζει να φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα. Έτσι μερικοί ιδιοκτήτες των σχολείων παίρνουν πίσω την απόφασή τους να βάζουν μεικτά ένσημα στους οδηγούς.

Οι οδηγοί πετυχαίνουν αυξήσεις στους μισθούς τους, τα ένσημα να επανέρχονται σε βαρέα σε ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις. Ταυτόχρονα, πλήθος μαθητών συρρέουν στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα σχολεία έχουν ανάγκη από περισσότερους οδηγούς. Για αυτό εκτιμάμε πώς τώρα που ιδιοκτήτες των σχολείων αυξάνουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους, τώρα είναι η ώρα να βάλουμε μπροστά τις διεκδικήσεις μας και να μην πάμε βήμα πίσω.

Καλούμε κάθε συνάδελφο οδηγό να έρθει την Κυριακή 24 Οκτώβρη στις 10:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β), για να συζητήσουμε τα βήματά μας προς την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης με τους σχολάρχες.

Πρέπει κάθε οδηγός, κάθε συνοδός να είναι εκεί και να φέρει και τους συναδέλφους του!

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορονοϊού: Τρίτη δόση τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού

Τσανακλίδου: Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε λέει με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

dimotiko amfissa 1
Δράσεις στο 3ο δημοτικό Άμφισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Δράσεις με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και των εκπαιδευτικών στο 3ο δημοτικό σχολείο Άμφισσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με...
Δράσεις στο 3ο δημοτικό Άμφισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
aek amaxidio 5o gel axarnon
Μαθητές του 5ου ΓΕΛ Αχαρνών προσκάλεσαν την ομάδα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια της ΑΕΚ στο σχολείο τους
Μαθητές του 5ου ΓΕΛ Αχαρνών προσκάλεσαν την ομάδα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια της ΑΕΚ στο σχολείο τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με...
Στο 5ο ΓΕΛ Αχαρνών η ομάδα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια της ΑΕΚ