ειδική αγωγή σεμινάριο
ειδική αγωγή παιδιά μαθητές, σχολική τάξη
Οργή διευθυντή σχολείου: «Υποδύομαι, ως Διευθυντής, τον μπαμπούλα καθημερινά κυνηγώντας 16χρνους,17χρονους και 18χρονους να φορούν μάσκες, να ελέγχω τα self tests, να μη συγχρωτίζονται στους διαδρόμους και τον αυλόγυρο! Κι έρχεται σε μια νύχτα η κυρία υπουργός της Παιδείας και συγχωνεύει τμήματα»

Συνεχίζονται οι  σαρωτικές συγχωνεύσεις τμημάτων μεσούσης της πανδημίας, με εντολή του υπουργείου Παιδείας. Στην αντίπερα όχθη εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές αντιτίθενται στις συγχωνεύσεις καθώς όπως τονίζουν θα έχουν ως αποτέλεσμα αρνητικές παιδαγωγικές συνέπειες.

Ο Δημήτρης Λυμπεράκης, διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Καβάλας, εκφράζει μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την έντονη αντίθεση και την οργή του για το «κύμα» συγχωνεύσεων τμημάτων, σε περίοδο πανδημίας. 

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Υποδύομαι, ως Διευθυντής, τον μπαμπούλα καθημερινά (και δικαίως) κυνηγώντας 16χρνους,17χρονους και 18χρονους να φορούν μάσκες, να ελέγχω τα self tests, να μη συγχρωτιζονται στους διαδρόμους και τον αυλόγυρο! Κι έρχεται σε μια νύχτα η κυρία υπουργός της Παιδείας και συγχωνεύει τμήματα στο σχολείο μου και στοιβάζει  26 και 27 μαθητές μέσα σε 35 τετραγωνικά επί 7 ώρες καθημερινά! Κι αισθάνομαι γελοίος ρε γαμωτο και οργισμένος για την υποκρισία της υπουργού και ανυποληπτος απέναντι στους ίδιους τους μαθητες και μαθήτριες μου.

Και τρελαίνομαι γιατί δεν με σέβεται και με απαξιώνει ως επιστήμονα κι ως παιδαγωγό και γιατί αντιμετωπίζει την Παιδεία ως οικονομικό μέγεθος κι όχι ως χώρο όπου σμιλευονται ψυχές και πνεύματα.Και μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας σε δημόσιο σχολείο βιώνω μια απαξίωση προς το λειτούργημα μου και μια τιμωρητική διάθεση από ανθρώπους που μισούν το δημόσιο σχολείο κι εκδικουνται εμάς που το υπερασπιζόμαστε.Και δεν μπορώ να αντιδράσω ρε γαμωτο!!!   Οργή και θλίψη μόνο!!!!»

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

NASA
Καθηγητής Αεροδιαστημικής ΕΚΠΑ στο ethnos.gr: «Το ιστορικό επίτευγμα εκτροπής αστεροειδούς έχει και ελληνική υπογραφή»

Τη σπουδαιότητα που έχει για την ανθρωπότητα το «όπλο» που θα εξουδετερώσει ανά πάσα στιγμή έναν αστεροειδή που δυνητικά θα βρεθεί σε πορεία...

Καθηγητής Αεροδιαστημικής ΕΚΠΑ στο ethnos.gr: «Το ιστορικό επίτευγμα εκτροπής αστεροειδούς έχει και ελληνική υπογραφή»
οβίδες
Θεσσαλονίκη: Από αποθήκη πυρομαχικών του Β' ΠΠ οι οβίδες στο εργοτάξιο της Λ. Σοφού
«Είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος διότι όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν σίγουρα και άλλες εδώ- Ο στρατός είναι συνέχεια εδώ επιβλέπει τις εργασίες και...
Θεσσαλονίκη: Από αποθήκη πυρομαχικών του Β' ΠΠ οι οβίδες στο εργοτάξιο της Λ. Σοφού