Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
dap ndfk
Βία από γνωστούς-αγνώστους βλέπει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ μέσα στα πανεπιστήμια λίγες μόνο ημέρες μετά την επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από το χώρο του Πανεπιστημίου, ολόκληρη η φοιτητική κοινότητα ανυπομονούσε για την δια ζώσης επαναλειτουργία των Ιδρυμάτων, η οποία πλέον πραγματοποιείται με σεβασμό στη δημόσια υγεία.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι γνωστοί-άγνωστοι που ανυπομονούσαν να επανέλθουν στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας το μόνο μέσο που γνωρίζουν, τη βία και τους τραμπουκισμούς. Ακόμα μια φορά, μέσα σε λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων περιστατικών βιαιοπραγίας από κουκουλοφόρους μέσα στον ιερό χώρο των Πανεπιστημίων.

Ακόμα μια φορά αντιεξουσιαστικές ομάδες επιτέθηκαν σε φοιτητές μετατρέποντας εκπαιδευτικά Ιδρύματα από χώρους Παιδείας σε πεδία μάχης, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους.

Η βία δεν είναι πολιτική άποψη, η βία είναι βία και όσοι την ασκούν ως δήθεν μέσο «αγώνα» αρκεί να κοιτάξουν γύρω τους για να δουν μια κοινωνία που τους έχει αφήσει πολύ πίσω. Η Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν θα μείνει απαθής μπροστά σε αυτά τα περιστατικά. Το δικαίωμα πρόσβασης στην Παιδεία και η ασφάλεια φοιτητών, καθηγητών και εργαζομένων στα Πανεπιστήμια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και δεν θα μείνει έρμαιο στα χέρια καμίας ακραίας μειοψηφίας.

Κανένας εκπρόσωπος αυτής της φασίζουσας νοοτροπίας δεν έχει θέση στις σχολές μας και δεν θα σταθεί εμπόδιο στις σπουδές μας.

Μετά τις γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης που βήμα-βήμα αλλάζουν την εικόνα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προς το καλύτερο, ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί ο νόμος για την ασφάλεια και τη φύλαξη των Πανεπιστημίων και το σύνολο των Πρυτανικών αρχών να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ήρθε η ώρα τα Πανεπιστήμια να γυρίσουν στα χέρια των φοιτητών.

Κανένας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην Παιδεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ 1Κ/2022: Εκδόθηκε η προκήρυξη για το υπ. Περιβάλλοντος- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προσλήψεις στην Aegean Airlines: Αναλυτικά οι ειδικότητες που ζητούνται

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ:: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

akrodexioi evosmos
Εύοσμος: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τις επιθέσεις φασιστών σε μαθητές
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ενάντια στις επιθέσεις φασιστών σε μαθητές - «Οι φασιστικές ομάδες δρουν με οργανωμένο τρόπο με...
Εύοσμος: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τις επιθέσεις φασιστών σε μαθητές
Έκτακτο! 29χρονη καταγγέλλει ότι έζησε όσα η Γεωργία Μπίκα
Καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, μία 29χρονη κοπέλα καταγγέλλει...
Έκτακτο! 29χρονη καταγγέλλει ότι έζησε όσα η Γεωργία Μπίκα