ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ήρθε η ώρα να εφαρμοσθεί ο νόμος για την ασφάλεια και τη φύλαξη των ΑΕΙ
Βία από γνωστούς-αγνώστους βλέπει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ μέσα στα πανεπιστήμια λίγες μόνο ημέρες μετά την επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από το χώρο του Πανεπιστημίου, ολόκληρη η φοιτητική κοινότητα ανυπομονούσε για την δια ζώσης επαναλειτουργία των Ιδρυμάτων, η οποία πλέον πραγματοποιείται με σεβασμό στη δημόσια υγεία.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι γνωστοί-άγνωστοι που ανυπομονούσαν να επανέλθουν στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας το μόνο μέσο που γνωρίζουν, τη βία και τους τραμπουκισμούς. Ακόμα μια φορά, μέσα σε λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων περιστατικών βιαιοπραγίας από κουκουλοφόρους μέσα στον ιερό χώρο των Πανεπιστημίων.

Ακόμα μια φορά αντιεξουσιαστικές ομάδες επιτέθηκαν σε φοιτητές μετατρέποντας εκπαιδευτικά Ιδρύματα από χώρους Παιδείας σε πεδία μάχης, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά τους.

Η βία δεν είναι πολιτική άποψη, η βία είναι βία και όσοι την ασκούν ως δήθεν μέσο «αγώνα» αρκεί να κοιτάξουν γύρω τους για να δουν μια κοινωνία που τους έχει αφήσει πολύ πίσω. Η Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν θα μείνει απαθής μπροστά σε αυτά τα περιστατικά. Το δικαίωμα πρόσβασης στην Παιδεία και η ασφάλεια φοιτητών, καθηγητών και εργαζομένων στα Πανεπιστήμια δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και δεν θα μείνει έρμαιο στα χέρια καμίας ακραίας μειοψηφίας.

Κανένας εκπρόσωπος αυτής της φασίζουσας νοοτροπίας δεν έχει θέση στις σχολές μας και δεν θα σταθεί εμπόδιο στις σπουδές μας.

Μετά τις γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης που βήμα-βήμα αλλάζουν την εικόνα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προς το καλύτερο, ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί ο νόμος για την ασφάλεια και τη φύλαξη των Πανεπιστημίων και το σύνολο των Πρυτανικών αρχών να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ήρθε η ώρα τα Πανεπιστήμια να γυρίσουν στα χέρια των φοιτητών.

Κανένας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην Παιδεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς