Σχολική αίθουσα
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας δεσμεύτηκε ότι δε πρόκειται να πραγματοποιηθούν συγχωνεύσεις τμημάτων στα σχολεία του Νομού, παρά το έγγραφο (excel) που έλαβε από το υπουργείο Παιδείας

Χτες, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, η ΕΛΜΕ Πρέβεζας οργάνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Πρέβεζας, με αφορμή το διαφαινόμενο κύμα συμπτύξεων τμημάτων στα σχολεία, με σκοπό τη δραστική μείωσή τους. 

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς πως του στάλθηκε από το υπουργείο Παιδείας ένας πίνακας excel, ο οποίος περιείχε στοιχεία τμημάτων σχολείων του Νομού Πρέβεζας (τμήματα του 2ου Γυμνασίου, του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, του ΓΕΛ Καναλακίου, του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Πρέβεζας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πρέβεζας).

Αυτά τα τμήματα σύμφωνα με τον πίνακα excel, φαίνονται προτεινόμενα προς σύμπτυξη, ακόμη και σε τμήματα των 28 μαθητών.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, τόνισε καταρχάς, ότι δεν καλέστηκε να προβεί σε συμπτύξεις. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι τα ΕΠΑΛ και το Μουσικό κακώς εντάχθηκαν στον πίνακα αφού έχουν άλλο καθεστώς καταμερισμού μαθητών. Τέλος δεσμεύτηκε ότι δε πρόκειται να πραγματοποιηθούν συμπτύξεις στον Νομό Πρέβεζας.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες φθάνουν στο alfavita δεκάδες καταγγελίες από σωματεία εκπαιδευτικών που αφορούν συγχωνεύσεις τμημάτων σε όλη την χώρα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα