Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
«Οι δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, αυτοί που αφιερώνουν τη ζωή τους κυρίως να πλάθουν τις παιδικές ψυχές, που τις βοηθούν να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια, να κατακτήσουν τα όνειρά τους»

Με απόσπασμα από το ποίημα του Κ. Παλαμά «Στον Δάσκαλο», ξεκίνησε τη δήλωση της η βουλευτής Ν. Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.

Στην δήλωσή της, υπογραμμίζει το σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών οι οποίοι «σήκωσαν μεγάλο βάρος  των πρωτόγνωρων συνθηκών και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας, παρόντες για οτιδήποτε αυτά χρειαστούν». 

«Οι δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, αυτοί που αφιερώνουν τη ζωή τους κυρίως να πλάθουν τις παιδικές ψυχές, που τις βοηθούν να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια, να κατακτήσουν τα όνειρά τους» δηλώνει.

Αναλυτικά:

Δήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, σήμερα, 5 Οκτωβρίου, η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Ν. Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η 5η Οκτωβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα αφιερωμένη σε όλους τους εκπαιδευτικούς, σε όλους τους «δασκάλους». 
«Σμίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!...

Τα βάρη που κρατάς σαν Άτλαντας στην πλάτη,

Υπομονή! Χτίζε, σοφέ, της κοινωνίας το παλάτι!» 

Απόσπασμα από το ποίημα του Κ. Παλαμά «Στον Δάσκαλο»

Οι δάσκαλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, αυτοί που αφιερώνουν τη ζωή τους κυρίως να πλάθουν τις παιδικές ψυχές, που τις βοηθούν να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια, να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Αυτοί, που μελετώντας τις ανάγκες των παιδιών,  είναι εκεί να τα στηρίζουν, να  αγαπούν τη μάθηση και να προχωρούν με αυτοπεποίθηση και με σιγουριά.

Οι εκπαιδευτικοί, που στις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που διανύουμε, είναι αυτοί που  σήκωσαν μεγάλο βάρος  των πρωτόγνωρων συνθηκών και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας, παρόντες για οτιδήποτε αυτά χρειαστούν.  Με αυξημένη ατομική και κοινωνική ευθύνη και με κάθε πρόσφορο μέσο, από τις πρώτες ημέρες της νέας πραγματικότητας, βρήκαν τρόπους και συντηρούν την επαφή με τους μαθητές τους. Αυτή την ευαισθησία, τη συναίσθηση προσφοράς, οι εκπαιδευτικοί μας καλούνται να κάνουν πράξη κάθε μέρα, δίνοντας καθημερινές μάχες για το αυτονόητο: Να μην μείνει κανένας μαθητής εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τους ευχαριστούμε.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΑΣΕΠ: Βγαίνει η μεγάλη προκήρυξη για 1.477 προσλήψεις σε δήμους - Ποιες προκηρύξεις άνοιξαν αυτές τις μέρες

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

gymnasio vouliagmenis
Δημοτικά Σχολεία: Επικαιροποίηση διευθύνσεων μαθητών εντός Δεκεμβρίου
Εγκύκλιος Αλ.Κόπτση για τη χωροταξική κατανομή των μαθητών ΣΤ' Δημοτικού προκειμένου να εγγραφούν στα Γυμνάσια
Δημοτικά Σχολεία: Επικαιροποίηση διευθύνσεων μαθητών εντός Δεκεμβρίου
kinitpoiisi sxoleio nea filadelfeia
Συγχωνεύσεις: Αντιδράσεις για τη συγχώνευση μεγάλων σχολείων στην Πάτρα
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: "Συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ των αντιεκπαιδευτικών πολιτικών. Τις πολιτικές αυτές...
Συγχωνεύσεις: Αντιδράσεις για τη συγχώνευση μεγάλων σχολείων στην Πάτρα
ασεπ_προσλήψεις 2021 προκηρύξεις
ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις
Σύμφωνα με το εργασιακό site Proson.gr έρχεται "βροχή" προκηρύξεων ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες - Τις μαζέψαμε όλες εδώ και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά...
ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις