ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Απειλές προς εκπαιδευτικούς: «Θα σας εκτελέσουμε αν μας κάνετε αναστολή εργασίας λόγω άρνησης εμβολιασμού»
Σε ιστοσελίδα με πάνω από 10.000 ακολούθους υπάρχει οδηγία - προτροπή σε γονείς να καταθέσουν συγκεκριμένη δήλωση στα σχολεία των παιδιών τους με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ απειλούν τους εκπαιδευτικούς ακόμη και με αυτοδικία.

 Απειλητική προειδοποίηση προς εκπαιδευτικούς από γονείς «ιεροδηλωσίτες» κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο δισέλιδη Προειδοποίηση προς Εκπαιδευτικούς.

Οι οδηγίες - προτροπές που δίνουν οι συντάκτες της «Προειδοποίησης προς εκπαιδευτικούς» στους αντιεμβολιαστές και στους αρνητές μάσκας - γονείς είναι οι παρακάτω:

Την καταθέτουν οι γονείς στα σχολεία κατά των περιορισμών, των εμβολίων, κ.λ.π. (υπάρχει ανάλογο και προς τους εργοδότες δημόσιους και ιδιωτικούς δείτε το στα αρχεία της ομάδας. και για υγειονομικούς. (το γενικό σκεπτικό της αναφοράς και οι δικαιολογίες των πράξεων που δηλώνουμε ότι θα προβούμε είναι ότι αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο στο να τηρήσουμε μέτρα (μάσκες, τεστ, λοκ ντάουν κ λ π) ή να δεχθούμε θεραπείες ή εμβόλια, τα οποία προτείνονται ή επιβάλλονται από βεβαιωμένους συνεργούς σε ανθρωποκτονίες (διαβάστε καλά τις σελίδες 4 & 5 του σχετικού 1)

Στην αστυνομία πάμε, με ένα έντυπο της τρέχουσας ιερής δηλώσεως (την οποία θα βρείτε στα αρχεία της ομάδας < Ιερή Δήλωση Άρθρο 120) είναι το αρχείο με ημερομηνία 28/8/2021 Την καταθέτουμε, παίρνουμε ακριβές αντίγραφο, το κάνουμε ασπρόμαυρη φωτοτυπία Στην φωτοτυπία γράφουμε στην σελ 1 επάνω στο κενό με μπλε ( σχετικό 1 ). Κάνουμε δυο έντυπα της 2σελιδης προειδοποίησης την οποία θα βρείτε επίσης στα αρχεία της ομάδας < Ιερή Δήλωση Άρθρο 120) είναι το αρχείο με ημερομηνία 14/9/2021.Το ενα το καταθέτουμε στην διεύθυνση του σχολείου μαζί με το σχετικό 1 παίρνοντας αριθμό πρωτ και λέμε στον παραλαβόντα να γράψει πανω στο δεύτερο έντυπο ότι παρέλαβε όμοιο, το όνομά του και την υπογραφή του με μπλε μελάνι και στις δύο σελίδες.

ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΕΓΧΡΩΜΑ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΑΦΜ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ
Επίσης οταν θα κοινοποιήσετε τα άνω αντίγραφα τότε θα μπορείτε να συμμετέχετε ως μέλη στις ομαδικές συζητήσεις (μασεντζερ) των ιεροδηλωσιτών. Εκεί συζητάμε και αποφασίζουμε από κοινού την κοινή γραμμή που πρέπει να κρατήσουμε ωστε να είμαστε πάντα βήματα μπροστά από τους ανθρωποκτόνους.

ieri_dilosi.jpg

Η Δήλωση                                                                   

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ.- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ημερομηνία ..../..../2021

Τ...... ...............................του ..................και της .............κατοίκου.. ...................οδός ..............................με αρ. Ταυτότητας .....................

Προς τον/την διευθυντή του.........................................................επί της οδού .............. τκ.......... ΚΥΡΙΟΝ/ΙΑ...................................................προκειμένου να λάβει γνώση ο ίδιος/ίδια, να ενημερώσει τον κάθε εκπαιδευτικό υπάλληλο της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Σας δηλώνω ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της κατοχής της χώρας και μέχρι να ξεκινήσουν οι διώξεις για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, όπως το περιγράφω στην σελ 13 του σχετικού 1, αλλά και μέχρι οι αρμόδιοι για τις θανατηφόρες μεταδοτικές ασθένειες (πανδημίες) να σταματήσουν να σκοτώνουν ανθρώπους με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα που ισχυρίζονται ότι ανακαλύπτουν, έτσι όπως σαφώς και ορισμένως τα περιγράφω στο σχετικό 1 στις σελίδες 3, 4, 5 & 6. Στην περίπτωση που αντιληφθώ ότι κάποιος από εσάς ενοχλήσει το παιδί μου (ονόματι.......................................) , είτε για να του κάνει παρατήρηση για χρήση μάσκας, είτε για να του ζητήσει να προσκομίσει τεστ για covid ή του μιλήσει υπέρ των εμβολιασμών κατά του ιού covid, θα τον καταδείξω στο Πανελλήνιο ως συνεργό σε γενοκτονία και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος ΚΑΙ ΘΑ πράξω σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος εναντίον του ακόμα και αυτοδικώντας, όπως ακριβώς έχω καταθέσει ενόρκως ότι θα πράξω στις σελίδες 5 & 6 του σχετικού 1. Πρωτίστως δε, να είστε σίγουροι και να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση που προχωρήσετε σε εμβολιασμό του παιδιού μου χωρίς να με ειδοποιήσετε τουλάχιστον 3 μέρες πριν και χωρίς να πάρετε την άδειά μου, θα γνωστοποιηθεί το γεγονός στο πανελλήνιο, με σκοπό την εκδίκηση, ακόμα και την εκτέλεση των δραστών.

Σας επισυνάπτω : Σχετικό 1, έγγραφο 20 σελίδων, ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Α.Τ.................... .Ιερή Δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των σε βάρος εμού, του λαού και του Έθνους διαπραχθέντων κακουργημάτων:

Α. Της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος,

Β. Της από 24/11/2011 και εντεύθεν, κακουργηματικής παράλειψης των διώξεων των υπαιτίων που διέπραξαν εσχάτη προδοσία,

Γ. Της από κοινού απόπειρας με δόλο και πρόθεση των πολιτικών και κάθε έτερου υπευθύνου, να προχωρήσουν σε αλλαγή και αναθεώρηση του Συντάγματος εντός της κατεχόμενης χώρας μας, να νομιμοποιήσουν την κατοχή στην χώρα μας και να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία,

Δ. Των Ανθρωποκτονιών που διέπραξαν και την γενικότερη έκθεση της δημόσιας υγείας σε κίνδυνο. όπου έχοντας ως απώτερο σκοπό να καταφέρουν μαζική θανάτωση πληθυσμού, ΑΜΕΛΗΣΑΝ ενσυνειδήτως και παρέλειψαν σκοπίμως και κατ΄ εξακολούθηση να άρουν το ιατρικό απόρρητο,

Σελ 3,4,5&6

Ημερομηνία: …...... ...…. ............ και Αρ. Πρωτ. ............................... που είχα καταθέσει, στο ΑΤ ...................της οποίας το περιεχόμενο βεβαιώνει αφενός ότι δεν έχω υποθάλψει ανθρωποκτονίες, την εσχάτη προδοσία ή την βίαιη κατάλυση του συντάγματος, (ΤΑ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) και αφετέρου ότι δήλωσα εμπρόθεσμα τις θέσεις μου, την στάση μου απέναντι στο Σύνταγμα και τις έκτοτε ενέργειές μου βάσει των καθηκόντων και των υποχρεώσεών μου απέναντι στην διασφάλιση της υγείας μου, της δημόσιας υγείας, του δημόσιου συμφέροντος, και του Συντάγματος.

Σημείωση: Στην σελίδα 5 & 6 του σχετικού 1 έχω ενόρκως δηλώσει προς πάσα δημόσια αρχή τα παρακάτω:

<<Αν λάβουμε υπόψιν και υιοθετήσουμε την παραδοχή ότι η ενημέρωση και οι οδηγίες προς τον κόσμο μέσω των συνεντεύξεων τύπου που δίνουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την πανδημία είναι αληθείς, τότε θα έπρεπε οι ως άνω αρμόδιοι να πράξουν ως ακολούθως : προκειμένου να είναι αποτελεσματική η θετική διάγνωση του τεστ ως προς τον περιορισμό της επέκτασης και διασποράς του ιού, θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση θετικής διάγνωσης να ανακοινώνονται δημόσια και ΑΜΕΣΑ τα στοιχεία του κάθε κρούσματος και του Ιατρού που διέγνωσε την μολυσματική νόσο, την στιγμή που ανακαλύπτονται σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας (άρθρο 13 παρ 3, άρση ιατρικού απορρήτου σε περίπτωση μολυσματικής, μεταδοτικής, θανατηφόρας νόσου), όπως σαφώς και ορισμένως σας τα περιγράφω στην σελίδα 4 της παρούσης αναφοράς.

⁠ Εφόσον δεν ανακοινώνουν επίσημα τα στοιχεία δυνάμει μάλιστα και του ως άνω άρθρου, δεν έχει νόημα να υποβληθεί κανείς σε ανάλογα τεστ, διότι από την ανωτέρω εγκληματική παράλειψη όχι μόνον ΔΕΝ διασφαλίζεται η δημόσια υγεία, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η μη ενημέρωση για τα στοιχεία εκάστου κρούσματος, θέτει την ζωή και την υγεία μου καθώς την ζωή και υγεία των συμπολιτών μου σε άμεσο κίνδυνο. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι αρμόδιοι παράγοντες έχουν την πρόθεση να μολύνουν και μοιραία να οδηγήσουν στο θάνατο τους πολίτες ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο όπως ήδη έχουν πράξει στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα, δολοφονώντας συγκεκριμένα 14.000 συμπολίτες μου δια της ως άνω συνειδητής παραλείψεώς τους να άρουν το ιατρικό απόρρητο. Η εν λόγω παράλειψη είναι κακούργημα διαρκές, το οποίο στοχεύει στην επέκταση και διασπορά της θανατηφόρας πανδημίας κόβιντ ( covid-19 ) αλλά και της όποιας άλλης πανδημίας, άρα δεν προβλέπεται ουδεμία ασυλία για τους δράστες.

⁠ Συνεπώς, δεν βρίσκω το λόγο για να υποβληθώ σε τεστ covid-19, αφενός διότι η ανωτέρω παράλειψη είναι σκόπιμη ως παγίδα θανάτου για την ζωή μου και την υγεία μου (όπως και την ζωή και υγεία των συμπολιτών μου), αφετέρου και κυρίως, επειδή οι κατηγορούμενοι για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ( βλέπε σελ 13 – 14) και δη συνεργοί σε ανθρωποκτονίες (βλέπε σελίδα 3 & 4) , νομοθετούν αυτήν την περίοδο, θέτοντας σε ισχύ εκβιαστικά και δαπανηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία μπορούν να επιφέρουν ολέθριες έως και θανατηφόρες συνέπειες για εκείνους, λόγω αδυναμίας επιβίωσης.

⁠ Σας δηλώνω εκ των προτέρων και προκειμένου να ενημερώσετε κάθε αρμόδιο ελεγκτικό όργανο, καθώς και κάθε άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενο ( π .χ εργοδότη που απασχολεί υπαλλήλους στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα, εκπαιδευτικό κάθε βαθμίδας, κρατικό υπάλληλο, δικαστικό και αστυνομικό όργανο), ότι αν τυχόν εφαρμόσει τα διάφορα (ως άνω) περιοριστικά μέτρα (π .χ διοικητικά πρόστιμα, στέρηση μισθού, αναστολή εργασίας λόγω άρνησης εμβολιασμού ή υποβολής σε τεστ για covid -19, lock down) σε εμένα ή σε συγγενικό μου πρόσωπο, τότε βάσει του Άρθρου 120 του Συντάγματος θα πράξω εκδικητικά και αυτοδικώντας εναντίον του, ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να προχωρήσω ακόμα και στην εκτέλεσή του. >>

Παρακαλώ να μου απαντήσετε γραπτώς και αιτιολογημένα στα κάτωθι:

α)Για ποιο λόγο δεν εναντιώνεστε στην κακουργηματική παράλειψη της άρσης του ιατρικού απορρήτου ( δηλαδή στην παράλειψη της δημοσίευσης των στοιχείων όλων των περιστατικών που ανακαλύπτονται θετικά στον ιό covid, όπως καταγγέλλεται στις σελίδες 3,4&5 του σχετικού 1 της παρούσης), η οποία παράλειψη εχει ως αποτέλεσμα την ταχεία εξάπλωση και διασπορά της κάθε μεταδοτικής ασθένειας.

β) Θεωρείτε ότι η διαφύλαξη των ιατρικών προσωπικών δεδομένων των νοσούντων με τον ιό covid ( η μή άρση του ιατρικού απορρήτου) έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή και την αποτροπή της διασποράς της νόσου; ( βλέπετε σχετικό 1 σελίδα 4),

γ) Με το παρόν έγγραφο, από το οποίο λαμβάνετε επίσημα γνώση για την αξιόποινη πράξη σε βαθμό κακουργήματος, διαπραχθείσα από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους που σας εντέλλουν, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων (βλέπετε σχετικό 1 σελίδες 4 & 5), σκοπεύετε να τους καταγγείλετε; Ή θα συνεχίσετε να ακολουθείτε και να εφαρμόζετε τις οδηγίες τους και τις εντολές τους συγκαλύπτοντάς τους, αποκτώντας την ιδιότητα των συνεργών τους στο πιο πάνω κακούργημα με αποδέκτες τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους; Να πρωτοκολληθεί και να μου χορηγηθεί όμοιο αντίγραφο της παρούσης αναφοράς-αίτησης. Σε περίπτωση άρνησης ικανοποίησης κάποιου από τα ανωτέρω αιτήματά μου, παρακαλώ όπως μου απαντήσετε γραπτώς και αιτιολογημένα, τους λόγους για τους οποίους δεν είναι αυτό εφικτό.

Ο/Η ΑΝΑΦΕΡΩΝ/ΟΥΣΑ, ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ, ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ.

Ημερ. ...../...../2021 Υπογραφή.......................................................................................

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε γρήγορη δοκιμή στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ: Πρόσκληση για επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Ψυχολόγων ΕΠΑΛ
Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τo σχολικό έτος 2021-2022, προς μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς όλων των...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Ψυχολόγων ΕΠΑΛ
ΙΕΠ: Προσωρινοί πίνακες επιμορφωτών Β' για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε Προγράμματα Σπουδών και εκπαιδευτικό υλικό
Προσωρινούς πίνακες κατάταξης Επιμορφωτών Β για την Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό εξέδωσε το ΙΕΠ
ΙΕΠ: Προσωρινοί πίνακες επιμορφωτών Β' για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε Προγράμματα Σπουδών και εκπαιδευτικό υλικό
mati
Πυρκαγιά στο Μάτι: Ποινική δίωξη στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής
Ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής, για τις πιέσεις του στον πραγματογνώμονα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Πυρκαγιά στο Μάτι: Ποινική δίωξη στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής