ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ekpaideutikos mathitria sxoleio metra koronoiou
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Η καθηγήτρια απαιτούσε να μπουν τα παιδιά της στις αίθουσες χωρίς μάσκες και τεστ - Ο διευθυντής του σχολείου οδηγήθηκε στο τμήμα μετά από μήνυση εναντίον του

Μήνυση σε διευθυντή σχολείου κατέθεσε συνάδελφός του εκπαιδευτικός, καθώς δεν γίνονταν δεκτά τα παιδιά της στο χώρο του σχολείου χωρίς μάσκα και self test.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega , καθηγήτρια αποσπασμένη σε φορέα της Σύρου έσπευσε έξαλλη στο σχολείο των παιδιών της να ζητήσει το λόγο από τους εκπαιδευτικούς που δεν επέτρεπαν την είσοδο τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και χωρίς βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ. 

Παράλληλα, αυξάνονται συνεχώς τα εξώδικα που στέλνουν γονείς σε σχολεία τα οποία φθάνουν να απειλούν τους εκπαιδευτικούς ακόμη και με φυλάκιση και πρόστιμα από 50.000 ως 500.000 ευρώ αν εφαρμόσουν το νόμο.

Ακραία σενάρια συνωμοσιολογίας για αφαίρεση οργάνων μέσα στα σχολεία

Σε ένα εξώδικο μάλιστα, υπογράφοντας ως «Τοπική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» γνωστοποιούν σε σχολείο τις χρηματικές διεκδικήσεις τους αν οι λειτουργοί της εκπαίδευσης επιβάλουν τη χρήση της μάσκας και των τεστ, ενώ δεν παραλείπουν στο ίδιο έγγραφο να ξεπεράσουν και τα πιο ακραία σενάρια συνωμοσιολογίας προειδοποιώντας για τις συνέπειες αν προχωρήσουν και σε αφαίρεση οργάνων μέσα στα σχολεία.

katagelia

Με πανομοιότυπα νομικά έγγραφα στα χέρια γονείς που αρνούνται πως υπάρχει πανδημία προσέρχονται στα σχολεία και απαιτούν από καθηγητές και δασκάλους των παιδιών τους να μην εφαρμόζουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων μας.

Δείτε το βίντεο:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα