Εκπαιδευτικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
«Όταν ο χαφιεδισμός γίνεται επάγγελμα ή αλλιώς τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος…» - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Αριστοτέλης»

Η πορεία του βουλευτή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνου, στον χαφιεδισμό με τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτών κ.α. είναι πλέον τόσο πλούσια που τη λες και επαγγελματική καριέρα. Ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται ο γνωστός για τις ρατσιστικές απόψεις του βουλευτής, δίνει πραγματικά τα ρέστα του στο ξύσιμο του πάτου του βαρελιού, μετά και τη δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων μαθητών νηπιακής ηλικίας(!!!) και της συναδέλφου εκπαιδευτικού τους, από νηπιαγωγείο του Συλλόγου μας, συνοδεύοντάς τα από ξενοφοβικό παραλήρημα!

Για την εμετική και ανατριχιαστική αυτή πράξη που παραβιάζει ακόμα και την ισχύουσα νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει σοβαρές πολιτικές ευθύνες και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις. Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εξοργιστική όταν μιλάμε για νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας τοποθέτησαν στην περιοχή με την επιβολή των ΜΑΤ!

Σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται οι μαθητές μας, η κυβέρνηση από τη μία τους στοιβάζει σε άθλιες υποδομές της ντροπής και από την άλλη τους αφήνει εκτεθιμένους σε αηδιαστικές, ρατσιστικές επιθέσεις του κάθε κρυφού και φανερού φιλοφασίστα που βάζει κάτω από τη στέγη της.

Η εισαγγελία έχει τον λόγο: για την έκθεση προσωπικών δεδομένων, για τη διάχυση ρατσιστικών απόψεων στην κοινωνία.

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι ξεκάθαρο ότι θα προστατεύσουμε με κάθε κόστος τους μαθητές μας από το ρατσιστικό δηλητήριο και θα δώσουμε τη μάχη για τη μόρφωση και την αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα  των μαθητών του δικού μας και ΟΛΩΝ των άλλων λαών που ζουν στη χώρα μας και με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος για επιβίωση, από κοινού βιώνουμε τη βαρβαρότητα της αντιλαϊκής επίθεσης και από κοινού έχουμε κάθε συμφέρον να την ανατρέψουμε!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΜΕ στη Θεσσαλονίκη σε πορεία
Θεσσαλονίκη: «Κόβουν» ακόμα και τις αναρρωτικές άδειες των εκπαιδευτικών
Πολεμικό κλίμα στη Θεσσαλονίκη: «Λαγό» της κυβέρνησης χαρακτηρίζει η ΕΛΜΕ τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης
Θεσσαλονίκη: «Κόβουν» ακόμα και τις αναρρωτικές άδειες των εκπαιδευτικών
Στρατιώτες, φαντάροι σε στάση προσοχής με φόντο την ελληνική σημαία
Ένοπλες Δυνάμεις: Όλα αλλάζουν από αύριο 24/2 στη στρατιωτική θητεία
Τέλος η στρατιωτική θητεία σε Αεροπορία και Ναυτικό – Πρεμιέρα με την Α' ΕΣΣΟ στη βασική εκπαίδευση των 10 εβδομάδων, «μισθός» 100 ευρώ, έρχεται...
Ένοπλες Δυνάμεις: Όλα αλλάζουν από αύριο 24/2 στη στρατιωτική θητεία
Άδωνις Γεωργιάδης και Δημήτρης Ζιαζιάς
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα επιστρέψω στη Νίκαια – Λάθος που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει ότι ο γιατρός Δημήτρης Ζιαζιάς τον χτύπησε ενώ προαναγγέλλει νέα επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα επιστρέψω στη Νίκαια – Λάθος που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό»
Κατσωνόπουλος Θοδωρής
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των αιρετών ΚΥΣΔΕ – ΚΥΣΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Συνάντηση ΚΥΣΔΕ – ΚΥΣΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα: Θετική εξέλιξη, αλλά με επιφυλάξεις για την υλοποίηση των δεσμεύσεων
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των αιρετών ΚΥΣΔΕ – ΚΥΣΠΕ με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Παπαδομαρκάκη