Εκπαιδευτικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
«Όταν ο χαφιεδισμός γίνεται επάγγελμα ή αλλιώς τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος…» - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Αριστοτέλης»

Η πορεία του βουλευτή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνου, στον χαφιεδισμό με τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτών κ.α. είναι πλέον τόσο πλούσια που τη λες και επαγγελματική καριέρα. Ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται ο γνωστός για τις ρατσιστικές απόψεις του βουλευτής, δίνει πραγματικά τα ρέστα του στο ξύσιμο του πάτου του βαρελιού, μετά και τη δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων μαθητών νηπιακής ηλικίας(!!!) και της συναδέλφου εκπαιδευτικού τους, από νηπιαγωγείο του Συλλόγου μας, συνοδεύοντάς τα από ξενοφοβικό παραλήρημα!

Για την εμετική και ανατριχιαστική αυτή πράξη που παραβιάζει ακόμα και την ισχύουσα νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει σοβαρές πολιτικές ευθύνες και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις. Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εξοργιστική όταν μιλάμε για νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας τοποθέτησαν στην περιοχή με την επιβολή των ΜΑΤ!

Σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται οι μαθητές μας, η κυβέρνηση από τη μία τους στοιβάζει σε άθλιες υποδομές της ντροπής και από την άλλη τους αφήνει εκτεθιμένους σε αηδιαστικές, ρατσιστικές επιθέσεις του κάθε κρυφού και φανερού φιλοφασίστα που βάζει κάτω από τη στέγη της.

Η εισαγγελία έχει τον λόγο: για την έκθεση προσωπικών δεδομένων, για τη διάχυση ρατσιστικών απόψεων στην κοινωνία.

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι ξεκάθαρο ότι θα προστατεύσουμε με κάθε κόστος τους μαθητές μας από το ρατσιστικό δηλητήριο και θα δώσουμε τη μάχη για τη μόρφωση και την αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα  των μαθητών του δικού μας και ΟΛΩΝ των άλλων λαών που ζουν στη χώρα μας και με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος για επιβίωση, από κοινού βιώνουμε τη βαρβαρότητα της αντιλαϊκής επίθεσης και από κοινού έχουμε κάθε συμφέρον να την ανατρέψουμε!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

agios savvas
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
Δίκη στις 3 Φεβρουαρίου για συνδικαλιστική δράση στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»
Στο εδώλιο η πρόεδρος των εργαζομένων στον «Άγιο Σάββα» για την απεργία της καθαριότητας
μιτσοτ
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμπλήρωση 10 ετών στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας
Η ανάρτησή Μητσοτάκη για τα 10 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ: «Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα» (Βίντεο)
λιμαν
Μήλος: Δύο πλοία δεν μπόρεσαν να δέσουν στο λιμάνι λόγω ανέμων - Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες
Συνολικά 1.641 επιβάτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καθυστερήσεις, όταν δύο μεγάλα επιβατηγά πλοία δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το λιμάνι
Μήλος: Δύο πλοία δεν μπόρεσαν να δέσουν στο λιμάνι λόγω ανέμων - Ταλαιπωρία για 1.641 επιβάτες