Εκπαιδευτικοί: Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
«Όταν ο χαφιεδισμός γίνεται επάγγελμα ή αλλιώς τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος…» - Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Αριστοτέλης»

Η πορεία του βουλευτή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μπογδάνου, στον χαφιεδισμό με τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτών κ.α. είναι πλέον τόσο πλούσια που τη λες και επαγγελματική καριέρα. Ωστόσο απ΄ ότι φαίνεται ο γνωστός για τις ρατσιστικές απόψεις του βουλευτής, δίνει πραγματικά τα ρέστα του στο ξύσιμο του πάτου του βαρελιού, μετά και τη δημοσιοποίηση λίστας ονομάτων μαθητών νηπιακής ηλικίας(!!!) και της συναδέλφου εκπαιδευτικού τους, από νηπιαγωγείο του Συλλόγου μας, συνοδεύοντάς τα από ξενοφοβικό παραλήρημα!

Για την εμετική και ανατριχιαστική αυτή πράξη που παραβιάζει ακόμα και την ισχύουσα νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει σοβαρές πολιτικές ευθύνες και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις. Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εξοργιστική όταν μιλάμε για νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας τοποθέτησαν στην περιοχή με την επιβολή των ΜΑΤ!

Σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται οι μαθητές μας, η κυβέρνηση από τη μία τους στοιβάζει σε άθλιες υποδομές της ντροπής και από την άλλη τους αφήνει εκτεθιμένους σε αηδιαστικές, ρατσιστικές επιθέσεις του κάθε κρυφού και φανερού φιλοφασίστα που βάζει κάτω από τη στέγη της.

Η εισαγγελία έχει τον λόγο: για την έκθεση προσωπικών δεδομένων, για τη διάχυση ρατσιστικών απόψεων στην κοινωνία.

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι ξεκάθαρο ότι θα προστατεύσουμε με κάθε κόστος τους μαθητές μας από το ρατσιστικό δηλητήριο και θα δώσουμε τη μάχη για τη μόρφωση και την αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα  των μαθητών του δικού μας και ΟΛΩΝ των άλλων λαών που ζουν στη χώρα μας και με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος για επιβίωση, από κοινού βιώνουμε τη βαρβαρότητα της αντιλαϊκής επίθεσης και από κοινού έχουμε κάθε συμφέρον να την ανατρέψουμε!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

animation
Γιατί το animation είναι ένα πολυδιάστατο μέσο για όλες τις ηλικίες
Η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει το είδος, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα όχι μόνο σε επίπεδο εικόνας αλλά και περιεχομένου.
Γιατί το animation είναι ένα πολυδιάστατο μέσο για όλες τις ηλικίες
kinito
Γιατί το κινητό σου δεν φορτίζει: Τι μπορεί να φταίει και πώς να το αντιμετωπίσεις
Ένα από τα πιο συχνά και εκνευριστικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος με το smartphone του είναι να σταματήσει ξαφνικά να φορτίζει.
Γιατί το κινητό σου δεν φορτίζει: Τι μπορεί να φταίει και πώς να το αντιμετωπίσεις