Thumbnail
12-15.000 κενά περιμένουν τη Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Ως γνωστόν στην Α΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών προσλήφθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, περίπου 25.000 εκπαιδευτικοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στη Γενική Εκπαίδευση και στην Ειδική Αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σχετικό τμήμα του ΥΠΑΙΘ, η Β΄ φάση αναπληρωτών αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Στη Β΄ φάση προσλήψεων θα συμπεριλαμβάνονται εκτός των  αναπληρωτών που θα καλύψουν τα εναπομείναντα κενά και όσοι θα καλύψουν τις άδειες covid  ενώ με λιγότερες πιθανότητες αναμένονται οι προσλήψεις αναπληρωτών για τα ΔΥΕΠ αν και έχουν καθοριστεί ήδη οι σχολικές μονάδες στις οποίες θα λειτουργήσουν.

Τα κενά, σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, και λαμβάνοντας υπόψη τους 11.700 διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών της Α΄ φάσης ανέρχονται ανάμεσα στις 12 – 15.000 καθώς φέτος θα υπάρχει αυστηροποίηση στις άδειες των ευπαθών ομάδων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιστροφή ενοικίου
Όλες οι αλλαγές στα ενοίκια από το 2026 - Προσοχή στο IBAN για την ΑΑΔΕ
Καταργούνται τα μετρητά στα μισθώματα – Αυτόματες διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ και βαριές κυρώσεις για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
Όλες οι αλλαγές στα ενοίκια από το 2026 - Προσοχή στο IBAN για την ΑΑΔΕ