Thumbnail
12-15.000 κενά περιμένουν τη Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Ως γνωστόν στην Α΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών προσλήφθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, περίπου 25.000 εκπαιδευτικοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στη Γενική Εκπαίδευση και στην Ειδική Αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σχετικό τμήμα του ΥΠΑΙΘ, η Β΄ φάση αναπληρωτών αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Στη Β΄ φάση προσλήψεων θα συμπεριλαμβάνονται εκτός των  αναπληρωτών που θα καλύψουν τα εναπομείναντα κενά και όσοι θα καλύψουν τις άδειες covid  ενώ με λιγότερες πιθανότητες αναμένονται οι προσλήψεις αναπληρωτών για τα ΔΥΕΠ αν και έχουν καθοριστεί ήδη οι σχολικές μονάδες στις οποίες θα λειτουργήσουν.

Τα κενά, σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, και λαμβάνοντας υπόψη τους 11.700 διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών της Α΄ φάσης ανέρχονται ανάμεσα στις 12 – 15.000 καθώς φέτος θα υπάρχει αυστηροποίηση στις άδειες των ευπαθών ομάδων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΓΕΛ Αξιού «School4all»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
Δράση ευαισθητοποίησης από το ΓΕΛ Αξιού στο πλαίσιο του προγράμματος «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
ΓΕΛ Αξιού: «EPAS Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»