Προσλήψεις αναπληρωτών: H παράνοια του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του τ. αιρετού στο ΚΥΣΔΕ με τις ΣΥΝ.Ε.Κ Νεκτάριου Κορδή, σχετικά με τους 193 εκπαιδευτικούς που αναμένουν την έκδοση τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΓΔ του ΑΣΕΠ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μόνιμων διορισμών και οι προσλήψεις αναπληρωτών, ωστόσο 193 εκπαιδευτικοί που περιμένουν, εδώ και 1 χρόνο, την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΓΔ του ΑΣΕΠ, ίσως να μην προλάβουν το άνοιγμα των σχολείων. 

«Είναι οι εκπαιδευτικοί που αναμένουν -1 χρόνο τώρα- την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΓΔ του ΑΣΕΠ! Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν είχαν δικαίωμα υποβολής αίτησης ως αναπληρωτές γιατί.. δεν έχουν εκδοθεί οι τελικοί πίνακες», σχολιάζει ο τ. Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής εκφράζοντας την ελπίδα πως οι πίνακες, ίσως ανακοινωθούν την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Ν. Κορδή:

Η παράνοια του επιτελικού κράτους!

Μετά τους μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, υπάρχει ένα  "μικρό γαλατικό χωριό" που μαρτυρά την παράνοια του επιτελικού κράτους!

Σε 4 μέρες ανοίγουν οι σχολικές μονάδες για τη νέα χρονιά! Και όμως υπάρχουν 193 εκπαιδευτικοί που δεν θα προλάβουν... το άνοιγμα των σχολείων! 

Είναι οι εκπαιδευτικοί που αναμένουν -1 χρόνο τώρα- την έκδοση των τελικών πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΓΤ και 2ΓΔ του ΑΣΕΠ!

Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν είχαν δικαίωμα υποβολής αίτησης ως αναπληρωτές γιατί... δεν έχουν εκδοθεί οι τελικοί πίνακες!

Είπαμε οι προσωρινοί πίνακες βγήκαν Σεπτέμβρη του 2020 και από τότε... αναμεινατε στο ακουστικό σας!

Λογικό; Για όσα έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα από το επιτελικό κράτος απόλυτα!!!

Θα μου πει κάποιος...τί τα ψάχνεις για 193 άτομα... εδώ πήραμε 11.507 μόνιμους και 24.806 αναπληρωτές!

Μα και για 1 συνάδελφο να υπήρχε ζήτημα πάλι θα ήταν πολύ σοβαρό θέμα!

Και μην ξεχνάμε ότι οι "αόρατοι" αυτοί εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να εργαστούν ούτε ως αναπληρωτές!

Ελπίζω να επικρατήσει τελικά το φιλότιμο και οι πίνακες να ανακοινωθούν τη Δευτέρα!

Διαφορετικά μάλλον θα αρχίσουν να ζώνουν τα φίδια εκπαιδευτικούς που έζησαν ως ειδικότητες τη διαθεσιμότητα του 2013 με Υπουργό τον Κ. Μητσοτάκη!

Γιατί γελάτε κύριοι;

Καλή δύναμη σε όλους και όλες!

Δεν θα τους αφήσουμε να μας τρελάνουν!

Νεκτάριος Κορδής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diapolitismikh_ekpaideush_seminar
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ξεκαθαρίζει τις προϋποθέσεις για αποφοίτους αλλοδαπής καταγωγής
Νέο πλαίσιο για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. - Αρκεί ένας τίτλος σπουδών για την αίτηση ελληνικής ιθαγένειας;
αναπληρωτης
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!
Η ιστορία του  αναπληρωτή εκπαιδευτικού δεν είναι απλώς ένα «γραφειοκρατικό λάθος». Είναι η αντανάκλαση ενός συστήματος που αφήνει τους αναπληρωτές...
Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πήγαινε εδώ ...πήγαινε εκεί και αύριο... πήγαινε κάπου αλλού!
ladi
Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο
Η ακατάλληλη απόρριψή του φθείρει τις σωληνώσεις, ρυπαίνει το περιβάλλον και μπορεί να επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα.
Λάδι τηγανίσματος: Γιατί δεν πρέπει να το πετάμε με τον λάθος τρόπο