Προσλήψεις χωρίς πτυχίο στην Πυροσβεστική Ακαδημία: Από σήμερα οι αιτήσεις

Εκπαίδευση 0

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Πώς θα γίνουν οι 1.000 προσλήψεις
George Vitsaras / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των ειδικών φρουρών που πληρούν τα κριτήρια για το σώμα της Πανεπιστημιακής αστυνομίας - Ξεπέρασαν τις 4.000 οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκαν από το αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας τα ονόματα όσων πληρούν τα προσόντα της προκήρυξης για την πρόσληψη των 400 ειδικών φρουρών που θα κληθούν να στελεχώσουν το σώμα της Πανεπιστημιακής αστυνομίας στα ΑΕΙ. Στα αποτελέσματα περιλαμβάνονται όλα τα ονόματα όσων πληρούν τα προσόντα πρόσληψης κατά φθίνουσα σειρά βάσει των μορίων που συγκεντρώνουν. Με τον πίνακα που θα αναρτηθεί μετά τις ενστάσεις οι 400 πρώτοι είναι αυτοί που θα διοριστούν στο σώμα της Πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον τους για την συγκεκριμένη προκήρυξη και τις 400 θέσεις ειδικών φρουρών εκδήλωσαν συνολικά 4.697 άτομα.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι, σύμφωνα με την προκήρυξη, υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον εξακοσίων (600) από τη λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός εννέα (9) μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Επιπλεόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών

Στην ένσταση θα πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία για την οποία υπέβαλε αίτηση συμμετοχής ο υποψήφιος, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

Δείτε τον πίνακα πληρούντων τα προσόντα εδώ.

Δείτε τον πίνακα μη πληρούντων τα προσόντα εδώ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση