Μείωση των self test στα σχολεία: Απαράδεκτη η απόφαση τονίζει το ΚΚΕ
ΚΚΕ: Απαράδεκτη και επικίνδυνη η απόφαση μείωσης του αριθμού των δωρεάν self tests για μαθητές και εργαζόμενους των σχολείων

«Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ότι από τη Δευτέρα 17 Μάη θα απαιτείται ένα και όχι δυο self tests για την είσοδο στα σχολεία, είναι απαράδεκτη. Ήδη σε τέσσερις μέρες λειτουργίας των σχολείων έχουν κλείσει σχεδόν 100 σχολεία και εκατοντάδες τμήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση που δεν πήρε άλλα ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού και την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, διαφήμιζε ότι με μόνο όπλο τα δυο self tests την εβδομάδα, τα κρούσματα θα εντοπίζονται. Αποδεικνύεται τελικά ότι και αυτό το όπλο λογαριάζεται ως κόστος και μειώνεται!» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιο του «για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να μειώσει τον αριθμό των δωρεάν self test για τους μαθητές και τους εργαζόμενους των σχολείων».

«Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της κυβέρνησης για ό,τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα! Να πάρει πίσω την απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση!» τονίζει, καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ενήλικας δίνει εξετάσεις για Πιστοποίηση Ισπανικών
ΑΣΕΠ 2026: Πώς παίρνεις την πιο εύκολη Πιστοποίηση Ισπανικών άμεσα
Γιατί χιλιάδες υποψήφιοι στρέφονται σε αυτή την πιστοποίηση Ισπανικών για 2η Πιστοποίηση ξένης γλώσσας; Πόσο εύκολα μπορείτε να πάρετε το χαρτί
ΑΣΕΠ 2026: Πώς παίρνεις την πιο εύκολη Πιστοποίηση Ισπανικών άμεσα