Eπανεκκινούν στις 17 Μαΐου οι πρακτικές, οι κλινικές και οι εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, ενώ επιτρέπεται η δια ζώσης επαναλειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το απόγευμα της Τετάρτης.
Επιπλέον, από 10 Μαΐου, επαναλειτουργούν τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων, όπως οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι εξετάσεις τίτλων επάρκειας ξένων γλωσσών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών θα εξεταστεί αργότερα, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών τονίζει ότι «δεν τίθεται ζήτημα επαναλειτουργίας των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Alfavita Newsroom