Thumbnail
Μαζί με τις πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ-κολέγια ξεκινά και η δια ζώσης επαναλειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

Eπανεκκινούν στις 17 Μαΐου οι πρακτικές, οι κλινικές και οι εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, ενώ επιτρέπεται η δια ζώσης επαναλειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Επιπλέον, από 10 Μαΐου, επαναλειτουργούν τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων, όπως οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι εξετάσεις τίτλων επάρκειας ξένων γλωσσών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών θα εξεταστεί αργότερα, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών τονίζει ότι «δεν τίθεται ζήτημα επαναλειτουργίας των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τρόφιμα
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων
Γαλλικές μελέτες συνδέουν τη συχνή κατανάλωση συγκεκριμένων συντηρητικών με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου και διαβήτη τύπου 2
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων