Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας: Κινητοποίηση, αύριο, για τα Πρότυπα/Πειραματικά
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Intime
Παράσταση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Κορινθίας για τη μετατροπή σχολείων σε Πρότυπα Πειραματικά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων διδασκόντων

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) για συμμετοχή στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για τα Πρότυπα/Πειραματικά, η Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 22/04, στις 13.00, παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ) του νομού Κορινθίας ενάντια στις εισηγήσεις των ΔΔΕ για τον χαρακτηρισμό σχολείων σε Πρότυπα/Πειραματικά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων διδασκόντων.

Προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί της περιοχής στις κινητοποιήσεις, η ΕΛΜΕ προκηρύσσει διευκολυντική δίωρη στάση εργασίας (12.00 – 14.00).

Το κάλεσμα της ΟΛΜΕ

Οι αντιδράσεις που καταγράφονται από συλλόγους εκπαιδευτικών αλλά και γονέων αναφορικά με την αιφνίδια μετατροπή σχολικών μονάδων σε Πρότυπα/Πειραματικά, που καταγγέλλουν ότι οι διαδικασίες προχωρούν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερόμενων, οδήγησε την  ΟΛΜΕ να λάβει την απόφαση να προχωρήσει σε Πανελλαδική Ημέρα Δράσης, την Πέμπτη 22/04/2021.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο των δράσεων θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, στις 13.00, στο υπουργείο Παιδείας και καλεί τις ΕΛΜΕ να κινητοποιηθούν και να λάβουν πρωτοβουλίες με κινητοποιήσεις στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα