Λύκεια: Δεν θα έπρεπε να ανοίξει τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός δε θα έπρεπε να ανοίξει τίποτα, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό», τόνισε ο Άλκης Βατόπουλος

Για το άνοιγμα των Λυκείων από αύριο Δευτέρα, 12 Απριλίου, μίλησε ο καθηγητής μικροβιολογίας του πανεπιστημίου δυτικής Αττικής, Άλκης Βατόπουλος, τονίζοντας πως μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός δε θα έπρεπε να ανοίξει τίποτα.

Συγκεκριμένα ο κ. Βατόπουλος μιλώντας στο MEGA, είπε πως «μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός δε θα έπρεπε να ανοίξει τίποτα, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό».

Διευκρίνισε δε πως κρίθηκε σκόπιμο να ανοίξουν τα Λύκεια με τη διαδικασία των self test, το οποίο αποτελεί και πρόβα για το πώς θα λειτουργήσει το σύστημα.

Σύμφωνα με τον κ. Βατόπουλο, οι μετακινήσεις από νομό σε νομό εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας.

Φαίνεται, υποστήριξε, ότι τα κρούσματα έχουν μετατεθεί στις μικρές ηλικίες, καθώς οι μεγαλύτεροι εμβολιάζονται και πλέον προσέχουν περισσότερο. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση, τόνισε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Φραγκογιάννης
Μυθικός Γιώργος Φραγκογιάννης: Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ με 44,88 δευτερόλεπτα
Ο Γιώργος Φραγκογιάννης συνέτριψε ένα ρεκόρ 20 χρόνων σπάζοντας το «φράγμα» των 45 δευτερολέπτων στα 400 μέτρα
Μυθικός Γιώργος Φραγκογιάννης: Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ με 44,88 δευτερόλεπτα