Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Πίνακες οργανικών κενών των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ06 Γενικής και ΠΕ70, ΠΕ60 & ΠΕ11 Ειδικής Αγωγής, ανά περιοχή, μετά την οριστικοποίηση των μεταθέσεων, από τη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών

Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θέλοντας να διευκολύνει τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που αγωνιούν για τις υπηρεσιακές μεταβολές, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στον οικογενειακό και ατομικό τους προγραμματισμό, επεξεργάστηκε όσα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα και παρουσιάζει τους πίνακες με τα οργανικά κενά σε όλες τις περιοχές της Χώρας, για όλους τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11, ΠΕ06 Γενικής και ΠΕ70, ΠΕ60 & ΠΕ11 Ειδικής Αγωγής.

Ταυτόχρονα διερευνά τη δυνατότητα να πράξει το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους κλάδους εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η έλλειψη Αιρετών, μετά από 100 χρόνια, από τα υπηρεσιακά συμβούλια, για την οποία ευθύνεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία «εξυπηρετήθηκε» στον στόχο της για Συμβούλια χωρίς Αιρετούς εκπροσώπους και από την ανεπίγνωστη πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΟΕ και τις τραγικά αδιέξοδες ενέργειές της, δημιουργεί ένα προβληματικό τοπίο στην εκπαίδευση, δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση της εκπαίδευσης να λειτουργεί χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και αφήνει τους εκπαιδευτικούς αβοήθητους.

Το κενό αυτό, παρά τις θριαμβολογίες των ανεπίγνωστων, για δήθεν μεγαλειώδεις νίκες οι οποίες είχαν ως «παράπλευρη απώλεια» έναν θεσμό με 100 χρόνια ιστορίας, δυστυχώς όσο και αν προσπαθούμε όλοι, δεν μπορεί να καλυφθεί επαρκώς. Χρειάζονται γενναίες πρωτοβουλίες και υπερβάσεις από όλους, οι οποίες αυτή τη στιγμή φαίνεται αδύνατο να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, καθώς αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των ανεπίγνωστων ενεργειών είναι αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στα «απόνερα» των πράξεων τους.

Η Δημοκρατική Συνεργασία υπολόγισε τα αρχικά οργανικά κενά των παρακάτω πινάκων, που δόθηκαν για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής, σύμφωνα με τους πίνακες που ανακοίνωσε ο τέως Αιρετός ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Για ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις ζητάμε, προκαταβολικά, την κατανόηση όλων.

Στη Γενική Αγωγή από τις 3.276 αιτήσεις μεταθέσεων ικανοποιήθηκαν οι 2.147 (ποσοστό 65,54%), ενώ στην Ειδική αγωγή από τις 137 αιτήσεις ικανοποιήθηκαν οι 83 (ποσοστό 60,58%).

Το εκπαιδευτικό τοπίο, σε Πανελλαδικό επίπεδο, μετά και την ανακοινοποίηση των μεταθέσεων, διαμορφώνεται ως εξής:

pinakes-organikon-kenon-ana-periohi-meta-tis-metatheseis-disy_1_page-0002.jpg
pinakes-organikon-kenon-ana-periohi-meta-tis-metatheseis-disy_1_page-0003.jpg
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Πλήρης οδηγός εκπαιδευτικού
Το alfavita.gr ετοίμασε έναν χρήσιμο οδηγό για τις για ψηφιακές εξετάσεις που θα λάβουν χώρα σε Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕ.ΠΙΣ.) σε όλη την Ελλάδα -...
Εξετάσεις πιστοποίησης Β2 επιπέδου ΤΠΕ: Πλήρης οδηγός εκπαιδευτικού
Πανελλήνιες 2021: Ποιες είναι οι φετινές «κομβικές» αλλαγές
Πανελλήνιες 2022: Με ποια κριτήρια η ύλη αντί να παραμείνει στα ίδια επίπεδα προ-κορονοϊού τελικά αυξήθηκε;
Κραυγές αγωνίας για την εξεταστέα ύλη στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις
Πανελλήνιες 2022: Με ποια κριτήρια η ύλη αντί να παραμείνει στα ίδια επίπεδα προ-κορονοϊού τελικά αυξήθηκε;
kerameos-vouli
Voucher 200€ σε εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τι προβλέπει η τροπολογία
Αναλυτικά η τροπολογία για τη χορήγηση voucher 200€ σε εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ - Ρύθμιση και για το μηχανογραφικό των πανελλαδικών 2022
Voucher 200€ σε εκπαιδευτικούς και ΕΕΠ-ΕΒΠ: Τι προβλέπει η τροπολογία