filaki
Ο 62χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 62χρόνος καθηγητής ο οποίος κατηγορείται για, επί σειρά ετών, σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρόνου αγοριού με ειδικές ανάγκες.

Ο καθηγητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ' εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Αγόρι κατήγγειλε την επί επτά χρόνια κακοποίησή του

Η υπόθεση του καθηγητή, ο οποίος υπηρετεί σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στο Περιστέρι, ήρθε ενώπιον των Αρχών μετά από καταγγελία των γονέων του αγοριού, το οποίο τους μίλησε για την επί επτά χρόνια κακοποίηση του από τον κατηγορούμενο. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση με προσοχή καθώς το αγόρι φέρεται να κατέθεσε πως σε μία περίπτωση κακοποιήθηκε από τον καθηγητή παρουσία άλλων τεσσάρων ατόμων.

Για την υπόθεση του καθηγητή έχουν ήδη εκκινήσει από το υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες για να τεθεί σε αργία, με εντολή της υπουργού Νίκης Κεραμέως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατιστατου
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέα θητεία για την Πρύτανη Άννα Κ. Μπατιστάτου
Νέα θητεία για την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτρια Άννα Κ. Μπατιστάτου, μετά από ομόφωνη εκλογή από το Συμβούλιο Διοίκησης
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέα θητεία για την Πρύτανη Άννα Κ. Μπατιστάτου
Μητρώο εκπαιδευτών ΣΑΕΚ
Ενημέρωση αποφοίτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ) για τις επικείμενες εξετάσεις
Νέα ενημέρωση για τους απόφοιτους ΣΑΕΚ - "Ξεκλειδώνουν" οι εξετάσεις - Άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις! Τι αλλάζει για τους απόφοιτους
Ενημέρωση αποφοίτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ) για τις επικείμενες εξετάσεις