ΥΠΑΙΘ: Σε αργία ο καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή
Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα τέθηκε ο 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή του

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα τέθηκε ο 62χρονος καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά επί επτά ολόκληρα χρόνια μαθητή του.

Το υπουργείο Παιδείας έχει κινήσει τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Η σύλληψη του καθηγητή 

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο 62χρονος εν ενεργεία εκπαιδευτικός συνελήφθη το Σάββατο, μετά από ένταλμα σύλληψης, καθώς κατατέθηκε  καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά ολόκληρα χρόνια, ενώ έφτασε σε σημείο να κακοποιεί το παιδί παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων.

Μάλιστα, ο 62χρονος φέρεται να συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για το λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου ο τελευταίος ασελγούσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή του, καθώς και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Self tests: Κρούσματα σε 359 μαθητές και 254 εκπαιδευτικούς

Λύκεια - Λινού: Μοριακά τεστ στους μαθητές που βγήκαν αρνητικοί

Ευτράπελες ιστορίες από το μάθημα με webex

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

ΟΛΜΕ: Συναντίληψη με ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κατάστασης στα σχολεία
ΟΛΜΕ: Συναντίληψη με ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κατάστασης στα σχολεία
Συνάντηση Τσίπρα, Φίλη, Τζούφη με το ΔΣ της ΟΛΜΕ για το άνοιγμα των σχολείων και τις θέσεις της ΟΛΜΕ για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση
ΟΛΜΕ: Συναντίληψη με ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κατάστασης στα σχολεία