xrisoxoidis
«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία - «Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν»

«Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, λέγοντας πως «αυτοί που αρνούνται την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την ίδρυση του σώματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε συγκεκριμένα πως «σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις, να ασκεί βία στα και να πουλά ναρκωτικά».

«Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια, ενώ διαβεβαίωσε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"