Thumbnail
Σχόλιο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος για την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα Λύκεια

«Η Κυβέρνηση παίζει με πόνο χιλιάδων μαθητών που για μήνες έχουν “μπουχτίσει¨ μπροστά σε μια οθόνη [...] Η Κυβέρνηση προκαλεί τους μαθητές του Λυκείου που σε αυτές τις συνθήκες αλλάζει το τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ -ΤΕΙ και δεν καταργεί την Τράπεζα Θεμάτων», σημειώνει μεταξύ άλλων η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος για την απόφαση να ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στη χώρα, με την εξαίρεση των Λυκείων που βρίσκονται στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού.

Αναλυτικά:

Η Κυβέρνηση παίζει με πόνο χιλιάδων μαθητών που για μήνες έχουν “μπουχτίσει¨ μπροστά σε μια οθόνη, τους λείπει η ουσιαστική επικοινωνία με τους καθηγητές τους , δεν έχουν συναναστραφεί με τους φίλους συμμαθητές τους.

Η Κυβέρνηση προκαλεί τους μαθητές του Λυκείου που σε αυτές τις συνθήκες αλλάζει το τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ -ΤΕΙ και δεν καταργεί την Τράπεζα Θεμάτων.

Η Κυβέρνηση λοιπόν να ακούσει επιτελούς τα αιτήματα του σύνολου της εκπαιδευτικής κοινότητας, αιτήματα σωστά και επιστημονικά τεκμηριωμένα για την μόρφωση και την υγεία των μαθητών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα