Παύλος Χρηστίδης
Σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη, σε αναφορά του υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου, για τη Χούντα

Για «επικίνδυνο παραλληλισμό» εκ μέρους του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου κάνει λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Άγγελος Συρίγος έκανε έναν επικίνδυνο παραλληλισμό: επικαλέστηκε το σώμα που, όπως είπε, υπήρχε κατά τη διάρκεια της Χούντας στα πανεπιστήμια, για να δικαιολογήσει την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, την οποία εισηγείται η κυβέρνησή του. Αναρωτιόμασταν πώς την εμπνεύστηκαν. Τώρα η απορία μας λύθηκε», σημειώνει ο Π.Χρηστιδης.

«Τι απαντά ο κ. Μητσοτάκης σε αυτές τις προκλητικές δηλώσεις; Τις υιοθέτει;» ρωτά στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και καταλήγει:

«Κάθε μέρα που περνά, οι μάσκες πέφτουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"