ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Άνοιξε τα μάτια του ο εκπαιδευτικός Χ. Πιλάλης μετά από μέρες στη ΜΕΘ
Ο Χρήστος Πιλάλης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από την Πρωτοχρονιά

Ξύπνησε από το κόμμα ο δάσκαλος και υποδιοικητής του Θριάσιου Χρήστος Πιλάλης, ο οποίος νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Ο 54χρονος δάσκαλος προσβλήθηκε από βακτήριο που τού προκάλεσε βαριά πνευμονία και στη συνέχεια ρήξη μιτροειδούς βαλβίδας, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο 54χρονος Χρήστος Πιλάλης εμβολιάστηκε ενάντια στον κορoνοϊό. Τις μέρες που ακολούθησαν η υγεία του άρχισε για άγνωστο λόγο να επιδεινώνεται, με τους γιατρούς του, να μην αποκλείουν να πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου. Διασωληνώθηκε λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου.

Οι πρώτες ώρες ήταν δραματικές με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να βρει την αιτία που προκάλεσε την κατάρρευση των πνευμόνων του, καθώς ο 54χρονος δεν είχε σχετικό υποκείμενο νόσημα.

«Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε», αποκάλυψε η σύζυγός του. 

Ποιος είναι ο Χρήστος Πίλαλης

O Χρήστος Πιλάλης, Γεννήθηκε το 1966. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην στατιστική και στην εκπαίδευση. Διετέλεσε μέλος της ΕΓ, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, της Γραμματείας του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς, του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, των διοικήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του αν. υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Δεν νομιμοποιείται ο διευθυντής σχολείου να συγκαλέσει μετά τις 20/10 ειδική συνεδρίαση για την αξιολόγηση
Τι προβλέπει η νομοθεσία για τη σύγκληση Συλλόγων Διδασκόντων για την αποτίμηση ή τον προγραμματισμό της αξιολόγησης
Δεν νομιμοποιείται ο διευθυντής σχολείου να συγκαλέσει μετά τις 20/10 ειδική συνεδρίαση για την αξιολόγηση
Εκατοντάδες κενά στα σχολεία αλλά... «όλα βαίνουν καλώς!»
Η Παράσταση διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και η στάση της Διεύθυνσης για τα κενά, τις υποχρεωτικές υπερωρίες και τις συγχωνεύσεις τμημάτων - Τι...
Εκατοντάδες κενά στα σχολεία αλλά... «όλα βαίνουν καλώς!»