Άνοιξε τα μάτια του ο εκπαιδευτικός Χ. Πιλάλης μετά από μέρες στη ΜΕΘ
Ο Χρήστος Πιλάλης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από την Πρωτοχρονιά

Ξύπνησε από το κόμμα ο δάσκαλος και υποδιοικητής του Θριάσιου Χρήστος Πιλάλης, ο οποίος νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Ο 54χρονος δάσκαλος προσβλήθηκε από βακτήριο που τού προκάλεσε βαριά πνευμονία και στη συνέχεια ρήξη μιτροειδούς βαλβίδας, μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο 54χρονος Χρήστος Πιλάλης εμβολιάστηκε ενάντια στον κορoνοϊό. Τις μέρες που ακολούθησαν η υγεία του άρχισε για άγνωστο λόγο να επιδεινώνεται, με τους γιατρούς του, να μην αποκλείουν να πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου. Διασωληνώθηκε λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου.

Οι πρώτες ώρες ήταν δραματικές με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να βρει την αιτία που προκάλεσε την κατάρρευση των πνευμόνων του, καθώς ο 54χρονος δεν είχε σχετικό υποκείμενο νόσημα.

«Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε», αποκάλυψε η σύζυγός του. 

Ποιος είναι ο Χρήστος Πίλαλης

O Χρήστος Πιλάλης, Γεννήθηκε το 1966. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην στατιστική και στην εκπαίδευση. Διετέλεσε μέλος της ΕΓ, της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, της Γραμματείας του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς, του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, των διοικήσεων της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του αν. υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη, διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου

σχετικά άρθρα